Készül az ellenzéki párt: az önkéntestoborzás sikerének legfeljebb a politikától való általános elfordulás, illetve a párt biztosra vett győzelme vethet gátat.

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

97 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
inkvi
@luigilongo60: Tökéletesen igazad van! Tudod, hogy az előző megjegyzésem csak csupán nevetésre ingerelt. Szellemes volt! Gratula!

Elárulok valamit Neked és mindenkinek! Hozzá teszem, hogy semmilyen párt nem érdekel! Mindegyiket bírálom és elismerem, ha lehet valami komolyat felfedezni!

Az emberek többsége nem érti az iróniát, a gúnyt, a karcolatot és ilyeneket!

Mindenki megeszi a FIDESZ ezen lépését!

Én azt érzem, hogy ezzel az üvegzsebre, az adó forintjaink kampányra fordítására és .... minden visszaélésre utaltak. Ebben a buliban benne vannak az elmúlt 8 év baklövései: off-shore, cuslagok, BKV, ..... Sajnos ezeket a támadási felületeket Gyurcsány indította el az öszödi böszmeségével. Az EU lemondatta azzal a lehetőséggel, hogy tehet maga helyére mást: Ekkor tette oda a (li)Bajnait és nagy-nehezen Oszkót! Irányítja is Őket rendesen, de sajnos zsenge képességei folytán nem tudja a politikát a megfelelő irányba terelni! A gazdasági életet (a forint árfolyamát) a tőke irányítja, abba nincsen befolyásuk!

A buta emberek nem értik, hogy minden párt megkapja a kampánypénzt és ahhoz nem kell adomány!

Na ez az a ló, amit meg lehet lovagolni, de nem érdemes!

Eddig kaptunk szociális cuclit amin nem volt luk és szívhattuk semmit sem kaptunk!

Most van egy FIDESZ cucli, amin legalább van lyuk és szívhatunk valamit! A kevés is több, mint a semmi!
szaboria
@Csubaka: Te tegnap elárultad magad a Varga Mihály féle kijelentésére reagálva azzal, hogy kedves újságiró kolléga tehát most már tudom, hogy az vagy mert egy kábeles nem tudna ennyi mindent összeszedni mint te a sok hozzászólásodhoz. Cikkekre ,rendeletekre hivatkozva
Mivel sajátmagamat nem vagyok köteles mutogatni van fótóm amikor rajta vagyok az Orbánnal,Rockenbauer Z, Fodor G.Unger K. együtt és nem egy utcai felvételen hanem a székházban.Innetőlkezdve talán megérted miért nem rajongok értük mert pontosan akiket leirtam azok is elhagyták a Fidesz táborát egyedül Zoliról nem tudom kilépet e.
bombi02
Aki fizet, megérdemli. Egyébként elég ciki, ha igaz. De volt már valami tüntetés is, ahova 100 Ft-ot kellett vinni.
Kakastoll
Ez az egész egyvelegnek annyi köze van a magyar mentalításhoz, hogy magyarul írták. Valamikor arra tanítottak a történelembe, hogy az összetartás erősít, erre utaltak a marokra fogott nyílvesszőkkel is, de mindez már a múlté.
Mit kell azon sopánkodni, hogy ki kinek ad, ki mire költi a pénzét ? Aki vallásos az ad az egyháza javára, aki párttag az oda ad. Nem csak a FIDESZ adakozik, hanem mindenik, ugyanis minden pártnak vannak adományozói.
Ez a mentalitás azért is érdekes, mert míg a környező országokban a kalákát az egymáson segítést nem érdekli a törvény, addig Magyarországon még a testvért is megbüntetik, ha az segít szőlőt szedni a másik családtagjának.
Milyen az ember olyan az ország, a törvénye, egyszóval nagyon elkorcsultunk.
szöszmösz
@Evikati: Minden gondolatod és mondatod után pont van, kérdőjel soha nincs? Így megfosztod magad a gondolkodás katarzisától.
Megvetésedet ne pazarold rám, hisz valóban nem vagyunk egy súlycsoportban.
ureginyul
többen írták, hogy a fidesz gyűjtsön csak a saját híveitől. Ezt hogy gondoltátok? Ezek szerint nincs már demokratikus többpártrendszer, ahol az állampolgárok szabadon választanak pártot, hanem mindenki be van szögezve valahova, ahonnan a pokol összes démona sem robbanthatja ki? Amennyiben ez a helyzet az MSZP szavazókkal, akkor tényleg nagy bajban leszünk.
Pont az a lényeg, hogy az fizessen be, aki úgy érzi ezt kell tennie, nem fog minden fidesz szavazó sem fizetni, ők fogják és kidobják a csekket nincs ezen mit pánikolni. Címlistákat lehet vásárolni cégektől is, akik ezzel foglalkoznak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.