A Magyar Kommunista Munkáspárt elnöke szerint újra államosítani kell az 1990 után privatizált vagyont, magyar kézbe kell venni a mezőgazdaságot és az ipart, a vasúti teherszállítást, illetve az OTP-t szintén állami tulajdonba kell adni.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
furfang
@inkvi: Bizony azokat elsőként! Ez Hornék lelkén szárad! Ők adták el szinte az összeset szdsz nyomásra és segédlettel. Bokros ott tüsténkedett ez időtájt ne felejtsük a " javára írni"!!!
inkvi
@furfang: Egy kicsit több klór a vízbe és egész Budapestnek annyi. Én csak ilyen rémképpel tudom illusztrálni ezt a baklövést! Bocsánat érte.
Itt mindent eladtak és, ha van volt korrupció, akkor abból lettek ilyen fene nagyon gazdagok!
barew7
@szaboria: Össznemzeti összefogással, nem bankkal, hanem tankkal!
marlin
@furfang: (15:06) És ezt a "főnökeid" tudják??
"Éljen, és virágozzék a Thürmer ......
szaboria
A cégemet még az Antal kormány alatt privatizálták vol két megyében 5 gyár, 2 hizlaló ma már kitudja hányadik tulajdonos kezében van.

@barew7: Csak, már a tankok zöme muzeumi darabb lett, a nagytökések meg erősebbek lettekmintakis emberek. Ajánlok egy cikket 2013.ban foradalom lesz azt olvasd el.
furfang
@marlin: tudják hát! Az egyik a Jóisten, a másik életem párja! Eddig még nem szóltak, hogy rosszallanák ebbéli véleményem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.