Az MSZP szerint a Fidesz által javasolt svéd nyugdíjmodell sem nem igazságos, sem nem humánus, annak bevezetése "nyugdíjkatasztrófához" vezetne: 70 évre nőhetne a nyugdíjkorhatár és 15-20 százalékkal is csökkenhetnének a nyugdíjak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zolibatya
Vehemensen bírál az mszp.......,készűl az ellenzéki szerepre../ha csak a jobbik,le nem nyomja őket a küszöb alá/..a katasztrófát igen jól ismerik,lassan 8-éve erőltetik ránk a baromságaikat.
inkvi
Vezetne! Hihihi! Miért nem mondják ki, hogy vezet!
Remélem jó az Isten, jót ád! És ezeket a materialistákat (anyagias korrupt ....) elgáncsolja a parlamenti küszöb előtt!
bombi02
De okos, de okos az mszp! Az övékét már most szívjuk, az összes többi hülyeségükkel együtt.
Csubaka
Na, akkor, hogy világos legyen az MSZP hazugság kampánya itt mindenki meggyőződhet arról, hogy va jo miért a Svéd rendszerű TB és nyugdíjrendszert tartják az egyik legjobban Európában és amikor néhány éve svéd liberálisok megpróbálták piaci alapúra helyezni miért "lázadtak be" a svédek?

www.hbmk.hu/eu25/sved/nyugdij.html

Az MSZP már előre rinyál, hogy mi lesz a választások után ha rajtuk kívül más is bele lát a húsosfazékba és kiderül, hogy már onnan is kiloptak mindent!
szaboria
@bombi02: miért neked menyit vettek el az mszp.-sek a nyugdijadból itt most a nyugdij változtatásról van szó.
bombi02
@szaboria: Sokat, azzal amit ők változtattak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.