Szocialista politikusok dobhatják össze az MDF kampányköltségeinek 90 százalékát. Közel az MDF-SZDSZ megállapodás, az SZDSZ el sem indulna tavasszal. Az Index értesülései szerint Debreczeni József jelölését a volt miniszterelnök, Gyurcsány Ferenc anyagilag is támogatta. Jelentős forrásokat ajánlott fel a Szociáldemokrata Párt milliárdos elnöke, Kapolyi László is, aki jelenleg az MSZP parlamenti farkciójának tagja. A két forrás az MDF kampányköltségeinek 90 százalékát fedezi.

Forrás: mandiner.hu
Feltöltő: barew7
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
istvan56
Az új választások kiírásának megakadályozását meg kell hálálni valamivel! Csak sajnos ez is a MI pénzünkből megy! Különben már akkor lehetett tudni, hogy akár az ördögnek is lefekszik a hatalomért Ibolyka, mikor elkezdte a magyarázkodást, érezhető volt, hogy randi lesz belőle, csak gyereket ne csináljanak! Ha ezt Antall József megélhette volna! Borítékolom, hogy így sem lesznek a parlamentben! Nagy bukta lesz, életem legszebb napja, politikai értelemben!!!
marlin
Akkor most már tudjuk, hogy ki finanszírozza az MDF kampányát!! Ha szemfüles(?) újságírónk ezt már "tudja"(?) , - az ugyan nem derül ki, hogy miből - én már csak arra vagyok kíváncsi, hogy ki finanszírozza az MSZP, meg a Fidesz kampányát!!
Azt megírni(!) sokkal nagyobb "durranás" lenne!! Nem??
furfang
@istvan56: öreg már Ibolyka ahhoz, hogy gyereket csináljanak neki, ezért éli ki magát a politikai prostitúcióban.
csutak
Nekem Kapolyiról a bukott EOCÉN Program jut eszembe.
Akkor kezdtünk eladósodni:(
marlin
Neke meg az, hogy a Kapolyi a Peceknének se tudna gyereket csinálni!!
inkvi
tessék mondani: Ez a kész átverés show?Én úgy tudom, hogy az adóforintjainkból "MI" - a megbecsült nép - fedezzük!
Meg vagyunk becsülve: cca: 170 cm magas és 50 kg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.