A Gazdasági Versenyhivatal és a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság is nyomoz a ppo.hu online szolgáltatásokat nyújtó honlap ügyét. A portál azt hirdette, hogy külön díj nélkül lehet náluk mobilegyenleget felölteni, lottózni és sztrádamatricát vásárolni, de végül levontak 2490 forintot az ügyfelek bankkártyájáról.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria
@inkvi: Kezedetektől viszolygok , hogy interneten kersztül vásároljak.De a csucs a Zeppeter cégé aki postai úton adja fel a részletfizetését annak most ,ebben az évben 1650.-ft többletet kell befizetni havonta, posta költség cimén. Ez a disznóság mert eleve az árakba a kamatoknál már beszámitják a postaköltséget.
inkvi
@szaboria: Nekem nincs bankkátrtyám, így nem fenyeget a veszély! Igaz pénzem se.
bigyibogyo
@inkvi: az,hogy netes vasarlasert bankartyaval kell fizetni tevedes. a cegek konkretan utaljak azt megoldast, penzbe kerul nekik :)
Jellemzobb az elore utalas (mikor a sajat netbankodon keresztul kuldesz penzt), de a leggyakoribb az utanvetel.
szolgaltatast meg sosem vettem (ill domain redisztralas, server berles igen), mast viszont szinte csak ott. cipot is :)
jellemzoen nagyobb a valasztek es kevesebbe kerul, sokat lehet vele sporolni idobol es penzbol is
laja001
Az a helyzet hogy nem szabad ez interneten semmilyen számla számot még telefon számot sem szoktam megadni ha ilyet kérnek akkor onnét le kell lépni.Ha vásárolni akarok inkább el megyek és személyesen intézem .Még úgy is átverhetnek de ne könnyítjük meg a dolgukat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.