A sztrájkbizottság elnöke azt állítja, törvénysértően foglalkoztat a BKV sztrájktörő „pótbuszvezetőket”. A vállalat vezérigazgató-helyettese szerint erről szó sincs.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csutak
Szeretném látni a PÁV2 érvényességét, a munkavédelmi és kresz belső vizsga eredményét annak, aki irodából ül buszautóra!
Ez már a "közúti közlekedés szándékos veszélyeztetése" című bűncselekmény.
Én gondoskodom arról, hogy ha emiatt bármilyen baleset származna, a céget elmarasztalják!
Nem azt a nyomorultat, aki állását féltve beül a bal elsőbe.
Kakastoll
@szaboria: De persze azóta eszük ágában sem volt buszt vezetni, vagyis nem frissítették a vizsgájukat.....ami épp olyan mintha nem is lenne.....
inkvi
@Kakastoll: Nem vezettek azok: csak a volán mögé ültek!
szaboria
@csutak: Ugye nemgondolod komolyan hogy nics érvényes PÁV 2 je ha van buszra vizsgája.

@Kakastoll: Rengeteg olyan alkalmazott van akik vizsgáztatják a felvételre jelentkezőket . a Páv 2 meg minden hivatásos jogostványhoz kell.Soknak olyan a munkaköre, hogy elvégzi az adminsztrációt de mellete vezeti is ha kell a buszt.
Csubaka
És ez a műsor addig fog menni amíg a túlzsúfolt és depresszív fővárosi közlekedésben nem történik valami katasztrofális baleset. Akkor viszont megint a sztrájkoló sofőrök lesznek megnevezve felelősként, mert "nem történt volna meg, ha nem sztrájkolnak!"

inkvi
@Csubaka: Elmehetsz bírónak! Nem lógnál ki a helytelen döntéseik közül a megjegyzéseddel! Mindig az ártatlanokat kell elítélni! Miért tímsós a BKV-s dolgozók fizetése (is)? Mert államunk és kormányunk lenyelte a zsozsót, ill. engedte nekik is hogy lenyeljék!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.