A BKV vezérigazgatója szerint minden, fedezet nélküli vállalás kalandorság, amely a csőd felé sodorja a vállalatot. Kocsis István a Budapestet ötödik napja megbénító sztrájk kapcsán a Népszabadságnak adott interjúban azt mondta: mindent megadtunk, amit adhattunk.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
safi
@vukkocska: egyetértek, mostanában nagyon sok helyen egyszerűen csökkentettek a béreden, vagy kirúgtak a munkahelyedről a munkádat pedig szétosztották igazságon az ottmaradók között. Sz@r ügy, de mindenhol válság van, és a munkáltatók többsége vissza is él a kiszolgáltatottsággal. Szerintem most nem "elegáns" dolog a sztrájk, mert pont így nincs szolidaritás, azokkal, akiktől a sztrájk miatt elvárnák.
inkvi
Mondhattok bármit! Ilyen alacsony éhbéreket nem lehet sokáig fenntartani! Mindenhol baj van! Jól tudjuk! Ez a nagy nyomorgás borít mindent! Most a BKV, holnap a többi! Februárban megkapjuk az emelt regie számlákat és akkor fogunk elgondolkodni, hogy mi is van itt! Nagy a nihil! :(
bombi02
Ők aztán tudják mi az, gyorsan aláírni. A végkielégítéseknél és egyebeknél sem haboztak. Ugye Kocsis?
safi
@bombi02: van méni időzavarod. Kocsisnál kipattant a végkielégítési botrány, de az előző vezetéshez kötődik.
bombi02
@safi: Nincs időzavarom, csak nem vág át a kipatintással. Ő se jobb, csak később jött. Ha akarná gyorsabban menne a nyomozás. Egyébként nem ez az első munkahelye.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.