Az idei parlamenti választás sem csak pártok, hanem az uszályukba állított civil szervezetek csatája is lesz. A Schmuck Andor-féle Tisztelet Társasága most hét alakulatnak kínálkozott fel. A szervezet holdudvarában olyan kétes személyek is megfordultak, mint az őssejtbotrányban érintett Seffer István plasztikai sebész.

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csutak
Gonosz és kimondottan rossz szándékú a cikkíró!
Velejéig romlott és talán bomlott az elméje.
Honnan veszi a bátorságot, hogy ország és világ előtt megrágalmazzon olyan embert, akit a bíróság nem ítélt el!
Elhiszem, hogy kell az olvasottság, de ne a saját ocsmány lelkivilágának a kisugárzásával, szakszóval Projektiojával, próbáljon olvasót találni!
vukkocska
@Kakastoll: ez a púposság betegség. Ne kívánd senkinek. Egyébként Schmuck Andor, aki számos szép órákat ad a nyugdíjasoknak évente leglalább 2 alkalommal a sportcsarnokban, ami meg is telik. A Tisztelet Társaság, a Szép Korúak elnöke. Ez nem a reklám helye volt, csak kibővítettem a feltett kérdésedre a választ.
szaboria
Neki lehet köszönni, hogy a 90 éven felülieket külön fogják köszönteni.Nekem az édesanyám most mult el 92 éves és még mindig tiszta tudattal él.Igaz már törödést igényel de ezt tiszta szeretetből teszzük.Nem vzeteik meg a nyugdijasokat csak tessék megnézni a nyugdijfolyositó honlapján a nyugdijak 2002-től azemelkedését és már meg is van fogva a sunyi Szijjártó.
csutak
@szaboria: Nocsak, az én apukám a múlt év augusztus 18 napján múlt 90 éves.
A családon kívül senki nem kereste:(((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.