A Népszava információi szerint nagy nyilvánosság előtt, aljas indokból elkövetett, jelentős érdeksérelmet okozó rágalmazás miatt tesz feljelentést Veres János volt pénzügyminiszter Navracsics Tibor és Balsai István fideszes országgyűlési képviselők ellen.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mandiner
@mandiner: Sőt mielőtt megkérdezed hogy délelőtt néha miért ugatok be, megmondom hogy az öltözőmben van egy laptop, mert nekem nagyon sok mindent interneten kell intéznem a suli om-kódjával, amit itthoni gépről nem tehetek meg! Rita lyukas órámban azt csinálom, meg a kötelező adminisztrációt, közben ez az oldal is nyitva, és bele-bele nézek!
szaboria
@mandiner: Igy már értem bocs nem bántani akarlak de feltünt , hogy a nap külömböző szakaszában tudsz irni.
mandiner
@szaboria: Igen, aztán órákra eltűnök, de délelőtt ritkán...második félévi órarendem szerint csütörtökön 1 három órám lyukas, de 19-ig folyamatosan van..úgyhogy most megyek, csak 20 óra körül leszek)
g1983
A két bűnpárt egymást jelentgeti fel. Idáig semmi gond. Csak az adozó pénzéből mennek majd a tárgyalások és az ügyvéd fizetése is. Fizessenek a politikusok.
grosfater
Veres János feljelenti Navracsicsot és Balsait...muhahahahahaha
marlin
@szaboria: A kedves szülő meg azon csodálkozik, hogy imádott gyereke "leszerepel" a felvételin, mert a "tantónéninek" kozmetikushoz kellett(!) menni!! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.