Sok beszéd, kevés tartalom - így jellemezte a Fidesz elnökének évértékelő beszédét az MSZP miniszterelnök-jelöltje. „A beszédben mindössze egy konkrét dolog volt, hogy 10 év alatt 10 millió munkahelyet teremtenek, de ezt már mondta. Pedig egy miniszterelnök-jelöltnek programot kell adni, én ebben hiszek” – tette hozzá Mesterházy.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
profon
@petmail13: Uriembereknek nincs hely a politikában !
erzsi0055
nem hiszek sem a FIDESZ-nek, sem Gyurcsányéknak, sem az elmult 20 év politikusainak, amit eddig ellehetet cseszni - elcseszték. Jöjjön aminek jönni kell- jobbra el.
profon
@erzsi0055: Lehet ,hogy egy próbát megérne !
furfang
@profon: pláne az mszp köreiben! Utálják az úri embereket, ez a proletár mentalitással soha nem volt összeegyeztethető. Olyanok mint a kakukk fióka, ki is piszkálják előbb utóbb őket. Díszletnek kellett Medgyessy is, amíg megnyerte a választást. Orbánnal is az a legnagyobb baja a legtöbbnek, hogy intelligenciában, stílusban, végzettségben, és tehetségben felettük áll, de a Fidesz mint párt, is igen sok jó képességű, jó megjelenésű, jó modorú szakembert mondhat magáénak, ez sem fér a bögyükbe, ezért félnek újra a hatalomba engedni őket, mert esetleg a jó nép rájön, hogy van aki jobban csinálja.
Kakastoll
@profon: Hát ott aztán tényleg egy sincs...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.