Hazug, korrupt emberekkel csak az vitatkozik, akinek elment a józan esze - így reagált Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivője arra, hogy szakmai vitákat kezdeményez az MSZP a Fidesszel.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szaboria
Cser-Palkovics menjen egy kicsit pihenni mert már nagyon elfáradt.Tegnap már volt egy hazugsága a tanárokkal kapcsolatban.
zolibatya
Szegény mesterházynak, nehéz időket kell átélni.....az övéi börtönben vannak, a nagy ellenség, meg csak beszél...beszél.........
mandiner
@szaboria: Hazugsága a bájgúnárnak volt a tanárokkal, orvosokkal szemben! Mit hazugsága, szemét mocskos rágalmazása! A tanárok nem Cser.P.-t veszik zokon! Hanem a 8 év ámokfutását oktatás-ügyben és a bájgúnár mocskolódását!!!
furfang
Mesterházy persze, hogy vitázna! Ehhez értenek mindannyian vitázni, dumálni, lökni a sódert, de kormányozni????? Nem is értem miért erőltetik? Nekik nem megy, nekünk nem jó, adják át a stafétát szép csendben aztán alá szolgálja!
mandiner
@szaboria: Egyébként meg teljesen igaza van Orbánnak ha nem ül le velük! Elég tanulság volt a paprikajancsi ripacs gátlástalan folyékony hazudozása 2006-ban, mikor a fél országot megvezette! Nem is csodálkoztam hogy Orbán teljesen leblokkolt, mert ilyen disznóságtól amit a vásári komédiás ott művelt csak ezt lehetett...vagy ott azon mód szájba nyomni!
szaboria
@mandiner: Lehet,higy nem olvastad Cser kijelentését egy fideszes politikus azt mondta csak a magánvéleményét mondta, erre Pokorni a reggeli JAM-ban ugyan azt mondta . Szerintem akik ténylegesen fognak vitatkozni.tudni indulni a válsztáson minden miniszterelnök jelöltnek kellene
Csubaka
@szaboria: A műsort ugyan nem láttam,és az ATV-nek nincs elérhető archívuma, de a témával kapcsolatban a ma.hu-n jelent meg kommentár ami semilyen a te állításodhoz hasonló dokgot nem említ. Ha az történt volna, szerintem a Stop és az Index már tele kürtölte volna a netet a FIDESZ-en belüli ellentétekről.
Szerintem félre értettél valamit. Itt alább a kommentár.,de ha az eredetit akarod látni az megtalálod a
belfold.ma.hu/tart/cikk/a/0/62752/1/belfold/Pokorni_Zoltan_a_pedagoguspolitika_a_kovetkezo_evek_kulcsa?place=srss

felületen.

"Ha nagyobb a belső kontroll"
Pokorni Zoltán: a pedagóguspolitika a következő évek kulcsa

A pedagóguspolitika a következő évek kulcsa - jelentette ki keddi győri sajtótájékoztatóján Pokorni Zoltán, a Fidesz alelnöke.
2010.02.02 19:38, MTI

A politikus szerint kevesebb leendő pedagógusnak kell a mainál színvonalasabb képzést adni, mivel a diploma megszerzése után sokan más pályán helyezkednek el.

A megürülő kapacitásokat pedig arra kell használni, hogy a korábban a pályára lépettek is új ismereteket szerezhessenek. Pedagógus-életpályamodellre és a központi költségvetés által garantált fizetésre, valamint az önkormányzatok tehervállaló-képessége miatti különbségek tompítására van szükség - sorolta. A politikus példaként említette, hogy míg 2002 szeptemberében 185 ezer forint volt egy elsős gyerek után a normatív támogatás, aminek reálértéken mára 300 ezerre kellett volna nőnie, addig most 132 ezer forint ez az összeg.

Pokorni Zoltán szerint sok olyan település van, ahol forrás híján az önkormányzat nem tud "beállni az állam helyére", ezért "ebben az országban egyszerre van jelen a skandináv és az észak-afrikai iskoláztatás". A Fidesz alelnöke megjegyezte: van remény arra, hogy a következő kormányciklus idején megszülessen egy hosszú távú stratégia, jövőkép. Mint mondta, pártja elképzelései és az államfő által felkért Bölcsek Tanácsa megállapításai között "hangsúlybeli különbségek vannak, de nincsenek ellentétek".

Az életpálya-modell kapcsán megemlítette: a szakma többsége számára is bebizonyosodott, hogy nem jó megoldás az "egyenlősdi", hozzátéve, "akkor érdemes nagyobb fizetést adni, ha nagyobb a belső kontroll". Az új rendszert úgy foglalta össze: "több fizetés, nagyobb ellenőrzöttség és több képzés
mandiner
@Csubaka: ))))) nekem is tetszik))) igazi jellemrajz ))
inkvi
Nem vitázni kell! Tenni (de nem a saját zsebbe)!
Csubaka
@szaboria: Megtaláltam!!!

atv.hu/cikk/20100204_mit_tesz_a_fidesz_az_oktatasugy_megreformalasaert

Ez a riport a pedagógus pályára jelentkezők alkalmassági vizsgálatának visszaállítását elemzi elsősorban, de rávilágít a jelenleg dolgozók továbbképzésének szükségességére. Van egy nagyon fontos pontja, még pedig az amikor az iskola tanításon kívüli szerepének fontosságáról beszél.
Én ebben nem találok semmi kivetni valót.

Ami itt elhangzott az én foglalkozásomra is igaz kell legyen. Nálunk havi rendszerességgel vannak tovább képzések és folyamatosan teszteket íratnak velünk. Akinek nem sikerül azt azonnal képzésre küldik, s ha azután is gyenge tesztet ír akkor áthelyezik másik munkakörbe, rosszabb esetben elküldik.
Szerintem ez így van rendjén!
csutak
Félre ne értsetek, én is a fenébe kívánom azt a jelenlegi kormányt!

De.
Szeretnék látni épkézláb, végrehajtható elképzeléseket a leendő kormányfőtől!
Mert ezzel a hazugozással csak a szocik szlogenjét bizonyítják:
Fingjuk sincs, mit akarnak kezdeni a király választáson kívül!
marlin
@csutak: Most miért kell görcsölni??
Ha nincs neki, hát nincs neki!! Nem mindegy!!
Amikor azt hittük, (meg azt mondta) van neki, akkor se volt!! Igaz??
Persze tegyük fel az is egy program, hogy ö akar kormányozni és amint látod vannak egypáran akik már ezért is rá fognak szavazni!!
Hajrá magyarok!! :-)))
inkvi
Ezek beszartak, azoknak fingjuk nincs; szép kilátások!
csutak
@marlin: Mert demokráciában ezt írja elő az etikett!
inkvi
Szép álmokat kívánok mindenkinek! Várom Mesterházy újabb ötletét, holnap!
kacsa0707
Mi szükség van egy csomó hazugságra?

Az eddigi " viták " csak népámító hazugság gyűjtemények voltak és nem viták.
Az elmúlt nyolc év is bizonyította, hogy népámító hazugságokkal hatalomra lehet kerülni, és az ígéretekkel ellentétes cselekedetekkel tönkre lehet tenni az egész országot.

Még ezek az "emberek" akarnak vitatkozni?
inkvi
@kopeba: Mi jár annak, akinek igaza van?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.