Ha most vasárnap lenne a választás, az aktív szavazók 51 százaléka szavazna a Fideszre, 11 százalék az MSZP-re és 7 százaléka a Jobbikra. A legtöbben továbbra is Orbán Viktort szeretnék kormányfőnek, míg Bokros Lajos és Mesterházy Attila támogatottsága 10 illetve 8 százalékos. A Nézőpont Intézet felméréséből kiderül az is, hogy a 2006-os Gyurcsány-szimpatizánsok negyede ma Orbánt választaná.

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bigyibogyo
Én meg bazira azt látom, hogy a Fidesz támogatottsága csökken, Jobbik emelkedik, MSZP stagnál

@csutak: nekem van saját :)
inkvi
@Bandita: Xar-rabbikra szavazol? Meglepsz!
inkvi
@bigyibogyo: De jó Neked! Az enyém lóg!
vinetu85
Szép kis 51 % az, ahol a választópolgároktól erőszakkal vagy megfélemlítéssel veszik el a kopogtató cédulákat. A postaládás rablásról nem is beszélve.
Kérdezem, hogy ez csak nem azért van, mert a fidesz valós támogatottsága nem az 51%-ot nem haladja meg, de talán a 11 %-ot sem?
Na ez majd a választások alkalmával vagy kiderül, vagy robban ...
inkvi
Remélem: meg lesz a kétharmad! Ezzel biztosítható lenne, hogy az MSZP és társai Kft kiesne! Maradna a FIDESZ és a Jobbik! Ferihegy forgalma is fellendülne!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.