A téli gumik kötelező használatát nem kezdeményezi, ugyanakkor ajánlja azok alkalmazását a személygépkocsival közlekedőknek Szabó Máté, az állampolgári jogok országgyűlési biztosa.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csutak
Biztosan én Qkacoskodom, de ez nem így van!
A törvénynek van betűje és szellemisége.
Abból pedig levezethető a téligumi kötelezettsége!
Mert, indokolatlan lassú haladással a közlekedés többi résztvevőjét akadályozni nem szabad! Kresz 26§ 5.bek.
Az nem indok, hogy nyári a gumi!
vukkocska
@csutak: kalapos szemüveges férfiról még nem hallottál? különösen akik nyáron is azt hordanak. Ez a kategória engem üldöz. Nem biztos, hogy valaki azért megy lassan, mert nyári gumija van. Ez azért még egy szerencsésebb helyzet lenne, mintha száguldozna.
csutak
@vukkocska: Nem szégyen, de miattam is állt már félre menyecske egy hazai főútvonalon.
Győr- Fehérvár között talán ha hatvannal ment.
Én ha 30 centit hagytam közöttünk, túlbecsültem a távolságot.
Tudod, a megrendelőt Qrvára nem érdekelte, hogy egy menyecske miatt késik a szállítmány!
Nekem akkor 16.00 órakor a lerakó rampán kellett lennem, mert ha nem akkor ezres nagyságrendű (Euróban!) kötbért fizethetett volna a cégem.
Nem vagyok büszke erre, de nem árt ha ismered a másik oldalt is!
vukkocska
@csutak: természetesn ismerem a másik oldalt is, Neked csak egy kategóriát említettem. Szoktam szenvedni a nőktől én is. Azt szokták mondani, hogy a nők óvatosabban vezetnek, mint a férfiak. Nem azt írtam, hogy jobban.:) A deffenzív vezetés híve vagyok, sajnos sokan azt sem tudják, hogy ezt eszik-e vagy isszák. Igyekszem is betartani a közlekedési szabályokat, ez nem ellentétes az előbb leírtakkal. Különösen, amióta objektív felelősség van. Tudom, vannak nagyon félős női vezetők, tény, ők okozzák a legtöbb problémát. Azért van olyan statisztika is, hogy kevesebb nő okoz balesetet mint férfi. Nem azért, mert kevesebb nő vezet, hanem aráyaiban okoznak kevesebbet. ISMEREM A MÁSIK OLDALT IS. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.