Miután egy magas rangú magyar kormányzati tisztségviselő azt állította, hogy az előző kormány manipulálta a költségvetési adatokat és hazudott a gazdaság állapotáról, élénkebbé váltak pénteken azok a félelmek, hogy az adósságválság átterjedhet Közép-Európába.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
marlin
"A világ értetlenül figyeli, ahogy az új magyar kormány negatív történelmet ír, úgy próbál maga mindenkit meggyőzni róla, hogy az ország csődközeli helyzetben van, hogy az ráadásul közel sem igaz. Ilyen mutatványt hivatalban lévő kormány a történelemben még nem produkált. Ennek kárait elsőként még csak azok a devizahitelesek érezhették, akiknek éppen a napokban vált esedékessé törlesztőrészletük, de kiterjed majd a hatása általában a kamatfelárak, az üzemanyagköltségek, sőt akár a gázárképleten keresztül a közüzemi díjak emelkedése formájában mindenkire. Ahogy az elmúlt két nap öngyilkos kommunikációs hadjárata a kamatfelárak emelkedése és a forintgyengülés hatására valójában nagyobb lukakat üthet a költségvetésen, mint bármely politikai lázálomban vizionált csontváz. Ezekhez a károkhoz képest pedig eltörpül az a reputációs veszteség, amit a korábbi kormány szakértő tagjainak kell elszenvednie a adatmanipuláción, pénzügyi abszurdokon alapuló hamis vádak özönének hatására."

"Az ország szempontjából öncsonkító és önsorsrontó politikai színház újabb felvonása ennek ellenére hamarosan megkezdődik, a csontvázbizottság sajtótájékoztatót tart állítólagosan meglepő és váratlan következtetéseikről, amiben nyilván nem lesz sok újdonság. Eközben már számolni sem tudom, hány ügyvéd, jogi szakértő ajánlotta fel önkéntes és ingyenes segítségét, s javasolta, hogy lépjek, lépjünk fel az elmúlt napok azon megnyilvánulásaival szemben, amik már nem csupán jóhírnevünk sérelmét eredményezhetik, hanem az ország számára is növekvő pénzügyi károkat okoznak. Hiszen vádaskodhattak sokan korábbi választási időszakokra nézve adatmanipulációval vagy adateltitkolással, de sosem volt még annyira egyértelmű összefüggés a felmerült pénzügyi károk és a hivatalban lévő kormány hamis adatszolgáltatása, lényegében tudatos adatmanipulációja között.
másvirág
Követelem! Hétfőn tegyenek bejelentést,hogy jól áll az ország,és nincs válság !
Továbbá jelentsék ki,hogy nincs egy huncut forint-ill valuta tartozásom az állam felé !
Ha megteszik: véresre tapsikolom a tenyerem !!
marlin
@másvirág: Megtette a Varga, de ha van valuta hiteled az most cca. 4-6 ezer forintal drágább lesz!!
Január
Akkor kártéritést kellene kérni a magánvagyonuk terhére, mert felelőtlenül nyilatkoztak, megmásitották az adatokat, - az az hazudtak? - ez utóbbit még be is lehet bizonyítani.....
luciferi
Sztem meg ügyesen trükköztek! Nagyon-nagyon nagyot kaszáltak ezzel zsebre!!!!!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.