A hazafelé tartó magyar kontingens elleni fatális támadás másnapján megjelent közlemény szerint a tálibok nem értik, mit csinál egy kis európai ország Amerika háborújában. Kivonulásra szólították fel a magyar katonákat Afganisztánból a tálibok - hívta fel a figyelmet blogjában Wagner Péter, a Magyar Külügyi Intézet Közép-Ázsiával foglalkozó munkatársa. Zabihullah Mudzsahid tálib szóvivő már a Pappné Ábrahám Judit posztumusz hadnagy és Kolozsvári György zászlós halálával járó merénylet másnapján a magyar kontingens távozását követelte a hadszíntérről, figyelmeztetve, hogy az augusztus 23-án végrehajtott támadást továbbiak követhetik, még több halálos áldozattal, ha a magyar kormány nem vonja ki a csapatokat. Csak azt kérdezzük Magyarország kormányától és polgáraitól, mi hasznuk származhat egy ilyen háborúból. Ez a háború amerika érdekeit szolgálja. Történelmi konfliktus feszül népeink között?

Forrás: nol.hu
Feltöltő: barew7
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
inkvi
@benhur: Belecseppentünk, mint Pilátus a credóba.
csutak
Köszönöm a jószándékú infókat, de én ezeket anno nem középiskolás fokon megtanultam.
Amíg a kábítószer ekkora hasznot hoz, addíg lesz háború is!
inkvi
Tu-tálib-er máliber: kertecskében: terem a kábítószer alapanyag!
másvirág
Maradunk! Mondta a fönök.Nekünk itthon semmi bajunk nem lehett. Akik kiutaztak azok tudják mire vállalkoztak,és az épitéshez el vannak látva fegyverekkel,és golyóálló mellényekkel. Csak ezek a tálibok hitetlenek,és űldözési mániában szenvednek.. Az új nagy baráti országnak USA-nak szűksége van a mi segitségünkre. Mi nem tartozunk a haszonleső államok kőzé.
csutak
@másvirág: Akkor nem ismered a terroristák módszereit!
Budapest belvárosában, Szolnokon az állomáson, Szigligeten a hajó kikötőben egyszerre robbanthatnak fanatikus követőik, mert "allah így akarja!"
Van nekünk erre szükségünk?
Ha amerikában négy gépet eltérítettek, itt ki a fene akadályozza meg őket?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.