Bámulatos tempóban, mindössze 360 óra alatt építettek fel Kínában egy 17 ezer négyzetméter alapterülető toronyházat. A 30 emeletes építmény előregyártott elemekkel készült és hotelként fog funkcionálni. A gyorsított felvételen egészen az alapoktól látható a teljes munkafolyamat.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Felipe
Ki mondta hogy minden szar a kommunizmusban? Hány éve is építjük a 4 es metrót?
marlin2
Valóban ne higgyetek el minden "csacsiságot" !! A kínai gazdaság a világ egyik legerősebbje!!
Amit a piacon meg a Sárkány Centerben kicike óccson "méd in csajna" termékként árulnak, az a kínai termékekből a bóvli kategória!!
Ugyanakkor a kínai ipar képes és alkalmas bármely világszínvonalú ipari termék előállítására - minőségi anyagokból minőségi munkával és világpiaci áron!!
Kína egy hatalmas, csodálatos ország hatalmas gazdasági potenciállal és korlátlan lehetőségekkel!! És még szép is!! :))
verőce21
@Atha: Az fontos, hogy nincs demokrácia. Nagy dolgok csak erős központi hatalomban születtek mindig.

Lassan nálunk is meglesz a politikai koncentráció a nagy dolgok születéséhez.
almosd
Nálunk is lennének kici-dakota munkások akiket meg kéne hajtani mint Singer a varrógépet oszt menne az építkezés, még munkagépek sem kellenek sőt még segély sem.
Atha
@verőce21: Tudom hogy ezért kikapok, de engem a királyság sem zavarna ha végre prosperitás lenne és rend. Nem zavarna a szigor ha nem mindig az én fassz.mmal vernék a csalánt. A privatizáción a PPP-n, a közbeszerzéseken pedig az "Istenadta" gyarapodna nem pedig néhány oligarcha aki bármikor képes eldönteni országok, nemzetek sorsát.
Úgy érzem mikor bemegyek egy hivatalba, önkormányzathoz intézkedni hogy ez az egész demokrácia néha nagyobb elnyomásnak tűnik mint egy-egy diktatúra és az benne a különösen undorító hogy erre az egész marhaságra némely emberek, akik másodperceken belül köpönyeget tudtak fordítani pl. a rendszerváltásnál kínosan ügyelnek. Demokrácia, lófaszt demokrácia ez!
Die demokratie geht durch den magen!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.