Dél-koreai katonai szakértők vasárnapi bejelentése szerint a közelmúltbeli sikeres észak-koreai rakétaindítás azt jelzi, hogy Phenjan immár rendelkezik olyan technológiával, amelynek révén több mint tízezer kilométeres távolságba, vagyis akár az Egyesült Államokig is el tud juttatni rakétákat.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Manno István
Ki volt az az idióta, aki ezt a cikket írta? Ja a Blikk!
dubitus
@Manno István: Kénytelen vagyok veled egyetérteni, azzal a kiegészítéssel, hogy nekünk írták, akik olvassuk és kommentáljuk!
Pilóta
@lbs: 22:59
Attól, hogy harmadjára sikerült a rakétaindítás, és ezáltal egy műholdnak a pályára állítása, még messze nem jelenti azt, hogy egy jóval nagyobb tömegű nukleáris töltettel is eredményes lenne!
Attól sem kell tartani, hogy műholdak olyan tömkelegét lövik majd fel Észak-Koreából, hogy elsötétül felettünk az égbolt:-)
Feraj49
Amerikának mindig is kellett egy "mumus",másképpen hogyan magyarázná az adófizetőinek a fegyverkezésre elköltött milliárdokat. Másik meg a terrorizmustól való "félelem".Érdekes mégis az USA terrorizál más államokat !
Manno István
@Pilóta: Én az öbölháborútól úgy emlékszem, hogy az amik, képesek voltak eldönteni, hogy a férfi wc-t, vagy a női wc-t lőjék ki. Hány év telt el azóta? Gondolom a technika fejlődött!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.