Orbán Viktor nyilatkozata Cipruson: Magyarország túlvan a gazdasági rendszerváltáson, most Európa következik. Minden országban azokat a vezetőket támogatjuk, akik hasonló gazdasági rendszerváltásokat kívánnak végrehajtani, persze a saját nemzeti érdekeiknek megfelelően. Reméljük, hogy itt Cipruson is, ahol elnökválasztás lesz, egy ilyen gazdasági rendszerváltó új elnököt választanak a ciprusiak. Ide jöttünk, hogy támogassuk őket és ezt a pártot, és hogy közben az európai gazdasági rendszerváltás kérdéseiről is szót váltsunk. Mindenestre az 2013-as év a gazdasági növekedés szempontjából nemcsak Magyarországon, hanem még jó néhány erős európai országban is, különösen a németeknél, jobbnak ígérkezik, mint az előző volt. Tehát a magyarok reménye, hogy lesz 13-ban gazdasági növekedés, érzékelhető gazdasági növekedés, az nemcsak a magyar döntések miatt, hanem néhány más európai ország sikeres gazdasági rendszerváltása miatt is megalapozott.”

Forrás: galamus.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nakimaga
Jobban belegondolva,Viktor igazat szólt!:)))
Ciprusnak se földje,se állatartása!
Magyarországnak se-se !
Ezért igaz;azokat támogatjuk,akik a miénkhez hasonló...
Már csak az a kérdés,mivel?Üdülési csekkel?
vörösfuvalat
A 1.4%-os gazdasági visszaeséssel küzdő Magyarország támogatja a pénzügyi válsággal küzdő Ciprust. Imádom Orbánt! Vak vezet v9lágtalant.
dubitus
Bárki, aki kéri vagy elfogadja támogatásunkat, gondolja meg jól: eddig kiket támogatott Vezérünk és ők mire jutottak!
Ha minket fogadnak barátjukul, ellenségre már nem is lesz szükségük!
silber13
Marhaság! Semmit se kapnak Hiszen nincs turuljuk és nem turulba születtek, ergo nem érdemlik meg a magyar atamán támogatását!
bretagne
Igy igaz. Matolcsy is megmondta, sikeresek vagyunk és minket irígyel és utánoz a világ.
Szegény világ, beszéljük le őket gyorsan.
Mobil123
Irány a nyomor Európának is. Hülye, ki a bánat kér a te támogatásodból??? De ha kérenek akkor szed a slepped és takarodjatok, mi meg csak kiheverjük a hiányotokat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.