Még csak nem is sejtik az angolok, hogy mit esznek! Saját vágóhídjaikon még durvább visszaélésekre derítettek fényt, mint az eus importhúsokkal kapcsolatban. Angol termelők állatgyógyszerrel fertőzött lóhússal pótolták ki a marhát, de időnként disznót is felhasználtak termékeikhez. Az évek óta tartó tendenciára most derült fény, a húsiparban nagy lebukások várhatók.
Forrás:
pecsiplusz.hu
Feltöltő: onlinepecs
Felhasználói tartalom,
A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
13 hozzászólásarrow_drop_down_circle
Így megy ez, egyes üzletláncok még a romlott húst is vissza rakják a polcra miután megmosták.
@Zsoel: www.panno.se/2012/10/marhanak-exportaltak-a-serteshust/
Mellesleg a házi sertéstartás is tiszta ráfizetés, mert (hacsak az ember nem saját maga termeli meg a takarmányt is) abból a pénzből, amit egy 12 hónapig hizlalt sertés mindösszesen "felzabál", a boltban úgy 70 kiló színtiszta, csontozott rövidkarajt lehetne venni. Ha tehát valakinek tisztán húsra van szüksége, mindegy, milyen úton, akkor ez nem valami vonzó út, és akkor a sok munkát még nem is számoltuk. A házi tartás egyetlen előnye a húsminőség, mert a házi hús finomabb is, meg az ember tudja is, hogy mit eszik meg... Na meg még talán a házi disznóölés hangulatát lehetne megemlíteni, amikor az ember azt csinál a sok disznóságból, amit akar: van friss hurka, préshurka (known as disznósajt), töpörtyű, házi sertészsír, kocsonyának való anyag, miegymás.
Új hozzászólás