Pápaságának első szentté avatási szertartását végezte vasárnap a Vatikánban Ferenc pápa, aki több tízezer hívő előtt az embriók jogi védelmének garantálása mellett foglalt állást.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyuszicsibe
@miazavalami: akkor nyomban van néhány ötletem... ;)
silber13
@miazavalami: Hát mi folyik itten!? Nincs ebben a nyomotú országban egy tisztességes inkvizició!? Kihaltak az inkvizitorok? Nyugállományba küldték a tiszteletreméltó hóhérokat és pribékeket!? Nincsenek nyusztok, akik oly ügyesen nyúvasztottak... Nem az igazi mán ez a világ...
miazavalami
@silber13: Igazságot mondtál! Az utolsó hóhérunk is meghalt. De őt biztos nem avatják szenté... :-)) Monnyuk lenne valaki aki már most annak hiszi magát. Egy kis segítséggel , ha átjutna akkor semmi sem lehetetlen..
csa-csa
ki az a barom aki ma hisz ilyesmiben!
Kovács F. János
@csa-csa: Hát... a keresztény egyház alapjai valós elemekre épülnek, csak rendesen elferdítették az évszázadok a lényegi mondanivalót. Vicces volt, hogy amikor a keresztény hittérítők távol keletre, aktív buddhista területekre tévedtek és Jézus feltámadásáról beszéltek, a hallgatóságnak nem volt ismeretlen a jelenség, csak Ők úgy hívták ezt, hogy megvalósította a "szivárványtestet". :) ... és hát van az úgy.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.