Mától lépnek életbe a másodkörös rezsicsökkentő tételek, 10%-kal csökken a szemétszállítás, víz- és csatornadíj valamint a kéményseprés költsége.

Forrás: Kitekintő
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Bereczné Torma Valéria
Mától minden drágább lesz,az E-út díjnak köszönhetően.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vukkocska
Hogy mától mi lesz drágább, azt még nem tudjuk. Az összes, 3,5 tonnánál nagyobb gépjárművel szállított élelmiszer, műszaki tárgy, építő anyag és minden. Waberer's a megmondhatója, mit szállít kamionjaival, és mennyi az éves forgalma. Az mind. És akinek nincsen gáza, aggregátorral fejleszti az áramot, akinek fúrt kútja van, nincs csatornája, és ezek főleg a tanyasi emberek, nekik mi lesz olcsóbb. Semmi, csak drágább.
Mobil123
Inkább minden drágább lett Magyarországon!! Az útdíj mindennek az árát megemeli, ahogy a rezsicsökkentés is tette, és teszi!!!
palika
Basszamárvalakiszájbaaztabarmotakiolcsómagyarországrólbeszél...
Betaloc
Kiknek?
A fideszes és fidesz közeli semmirekellőknek...
dubitus
Nem értem a sok hozzászólót! - miért ágálank ez ellen a hír ellen?
Csak-csak olcsóbbnak kell lennie a megélhetésnek, ha azok arokkantak, akik az eddigi 40-45 ezer Ft helyett a mostani 28500-ból sem halnak éhen!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.