e legalábbis az Independent angol lap online szerkesztősége biztosan, akik hatalmas hírverést és persze ingyenreklámot csináltak a jobbikos lakossági fórumnak. Van abban valami sajátos báj, amikor a világ egyik gazdasági központjában, egy többmilliós metropoliszban egy kis közép-európai ország egyik ellenzéki vezetőjének lakossági fóruma miatt hisztériáznak.

Forrás: alfahir.hu
Feltöltő: moiszikf
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
F_Viktor
Csak az alfahir állítja, hogy rettegtek Vonától, mégis pár ember belefojtotta a szót még az előtt, hogy megmukkant volna ;-)
A nagy rettegésre csak annyi, hogy egy focimeccset 50-szer több rendőr biztosít, mint amennyi Vonát figyelte.
moiszikf
@F_Viktor: Hát éppen ez a lényeg. Most látszott igazán, hogy Vona mennyire "rettegett neonáci". (verőce21 január 28.,18:40) Itthon mégis mindig korcig fossa a gatyáját mindenki,a "náci veszélytől". Bár ez egyre inkább kifulladni látszik, a "Zemberek" nem ijednek meg olyan náciktól,akik nem bántanak senkit. Mostanság már inkább "anarchia veszély"-t szoktak emlegetni a Jobbikkal kapcsolatban. Nem mintha most nem lenne káosz...
moiszikf
@verőce21: Igazából csak azért tartom érdekesnek, mert anno a Köteles Laci ugyebár kijelentette,hogy a Jobbik a Kétfarkú Kutya Párttal van egy súlycsoportba. Vagy mégsem?
verőce21
@F_Viktor: @moiszikf: A (23:19)-et folytatva, ...mert azok sem szavaznak az összeboruló "alkalmatlanokbűnszövetségére"!
silber13
Bizony! Még a Big Ben is csendben maradt ijedtében!:-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.