A Frankfurter Allgemeine Zeitung kommentárt közölt a Fidesz tevékenységét értékelve. A konzervatív német lap keddi számának címlapján Paranoia Orbán Magyarországán – felfordult világ címmel írnak arról, hogy miként hitelteleníti el a magyar kormány a konzervatív értékeket.

A lap kommentárja szerint Orbán Viktor és kormányzó pártja visszaél a hatalommal, rendszeresen elterelik a demokrácia játékszabályait, ahogy azt a politikai érdekeiknek megkívánják – foglalta össze a hvg.hu, a FAZ cikkét.

A reklámadót, a civil szervezetek elleni rendőri fellépést a függetlenség ellehetetlenítésének tartja a szerző. A szokásos magyarázatot hozza a FAZ is, putyinizálódásról beszél, ami sérti az EU-s érdekeket, értékeket.

A FAZ cikkírója szerint Orbán kormányzási módszerei nem óvják a konzervatív értékeket, az európai anyapártra, az Európai Néppárt nézve is sértőek.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Ez nem egy ember, hanem 2Millió magyar szégyene, akik másodszor (3.x) is erre szavaztak. Pedig már 1998-2002-ig is látni lehetett hova vezetne egy unortodox 2/3.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
@Hellcat: (09:28) Ezek nem egyszerre történtek, amiket írsz.
Hellcat
@verőce21: Te hasonlítottad őket össze...
bencemacska
@szandokan: 2 db felemás, sáros gumicsizmát!
spu00
@Hellcat: Mi lenne, ha megnézné, hogy mi történt, s utána írná meg véleményét. A rendőrök nyugodtan sétáltak a békés utcán, s jött egy ember a tankkal, s kénytelenek voltak intézkedni, 23-án a 19-én felgyújtott autók árnyékában? Talán bele kellene nyúlnia abba a bizonyos edénybe, s után felébredne. Miért kell hamis dolgokat állítani, mikor emberek milliói látták Tv-ben a történteket. Ez nem olyan , hogy a távolság megszépíti eset, ez pont olyan, sőt még rosszabb lesz az Önök hasonló hozzá szólásai, véleményeik miatt.Ahogy olvasom véleményeiket, oda fogunk jutni, hogy már egy sima közúti ellenőrzés miatt is Strassbourgba mennek, Önöknek ez jár.
Nem tudja véletlenül, hogy ezen civil szervezetek milyen ország tagjai, melyik ország törvénye vonatkozik rájuk? Ha tudja, közölje a kormánnyal, biztos segíti tevékenységüket az Ön válasza.De én is türelmetlenül várom.
Hellcat
@verőce21: Ráérek...
@spu00: Orbán komád puccsot akart csinálni amihez a jobbik is asszisztált a csürhével...fel is dúlták Budapestet csak a qrbán képtelen volt megragadni a lehetőséget...bánatában el is ment Gratzba kezeltetni magát picit...Az ilyen állam ellen elkövetett dolgokért börtön szokott járni nem?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.