Gyurcsány Ferenc menekültbefogadása mellett a CNN sem ment el szótlanul, csütörtök este kapcsolták adásukba az egykori miniszterelnököt – írta a hvg.hu.

Gyurcsány a saját kertjéből jelentkezett, ráadásul a világ egyik egyik legismertebb amerikai tévés külpolitikai újságíró, Christiane Amanpour faggatta.

Ez a feladatom, hogy megnyissam előttük a házamat

- magyarázta a DK elnöke, majd elmesélte: ő már azelőtt főz az érkező vendégeknek, hogy ők megérkeznek hozzájuk.

Arra, hogy a politikus szerint az, hogy ő menekülteket fogad be, csak 1-2 napig lesz érdekes a médiának, Amanpour azt reagálta: hosszú ideig érdekes marad ez, hiszen sajnálatos módon a jelenlegi magyar miniszterelnök viselkedése nagyon eltér a Gyurcsányétól. A DK elnöke erre azt válaszolta, alapvetően nem érti az Orbán-kormány motivációját, de szerinte szavazatokat próbálnak gyűjteni.

A CNN még egy fotót is bejátszott, amelyen Gyurcsány éppen egy kisgyereknek ad ételt a vacsoraasztalnál.

A CNN videója a beszélgetésről itt tekinthető meg.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

paolo006
Nem vagyok és nem voltam soha Gyurcsány hívő, sőt. De akkor is azt mondom, hogy Gyurcsány Ferenc kisujja is többet ér mint az egész fideSShorda.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Strong
Szerintem pedig ez a pártpropaganda...

...ez egy paradoxon: 2006 - ban ütjük a magyart - 15-ben befogadjuk az iszlámot...
paolo006
Nem vagyok és nem voltam soha Gyurcsány hívő, sőt. De akkor is azt mondom, hogy Gyurcsány Ferenc kisujja is többet ér mint az egész fideSShorda.
varirmag
"a politikus szerint az, hogy ő menekülteket fogad be, csak 1-2 napig lesz érdekes a médiának,"

Így helyesebb !!!

Arra az 1-2 napra fogadta be őket ,amig érdekes volt a médiának.
Hofipisti
Nehéz elképzelni, hogy egy volt miniszterelnök - aki egyébként meg is teheti - ugyanúgy gondolkodik, mint sokan mások, akik ugyancsak segítenek EMBERTÁRSAIKNAK?
Ez még mindig több, mint amit az egyház teljesít: ők csak "csendes szemlélői" az eseményeknek, nem akarnak "embercsempészekké" válni!
36
Tegnap világosan elmondta egy migráns, azt amit egy hétköznapi magyar, kamera előtt sosem merne(ma meg pláne nem) elmondani, mert másnap már nem lenne munkája. "Nem akarok Magyarországon maradni, mert bár az emberek rendesek, de 400-500 euro fizetésből, nem tudom, sem magamat, sem a családomat eltartani." Gyurcsány! Abban te is aktívan benne voltál, hogy idáig jutottunk. Még egy szétbombázott, több ezer kilóméter távolságra lévő területről érkező is világosabban és ! őszintén ! kimondja, hogy mi a helyzet.
Eriksson
@paolo006: Én viszont mindig is nagyra becsültem Gyurcsányt, szókimondásáért, karakánságáért, de mára ez megváltozott. Kiveszett belőle a meggyőzőerő, a kisfiús báj, az államférfire hajazó arculat. Sajnálom.
Omarion Nebula
Gyurcsány is szavazatokat akar gyűjteni ;)
Aki Én
Persze szép dolog amit tesz, de ne higgyük, hogy pusztán emberségről szól ez a teatralisra sikeredett megoldás. Egy ex-miniszterelnöknek, vezető politikusnak nem ez a dolga. Ennél sokkal hatásosabb lehetőségeik kellene, hogy legyenek, valószínűleg vannak is. Ugyan úgy, ahogy orbánnak sem a gáton a helye árvíz idején. Egész egyszerűen nem ez a feladata. Ez pusztás politikai haszonszerzés.
IEN
@Strong: @Strong: egyik állításod sem igaz.2006-ban a fidesz által felbújtott,fizetett csőcseléket kellett megfékezni(a te kocsidat biztos nem gyújtották fel!),2015-ben pedig normálisan kellene bánni a menekültekkel,akik nem akarnak itt maradni!!!
IEN
@36: Orbánék még mindig semmi rossznak nem okai?
pistapapa
Még hogy saját kertjéből jelentkezett. Ekkora baromságot csak itt olvashatok. Azt a villát és kertet a judeobolsevik Apró(?)Antal privatizálta egy elüldözött zsidó családtól. Abban pöffeszkedik most a csótány,harmadik házasságában.
emerencia
Nem hibátlan Gyurcsány Ferenc, mint ahogyan egyikünk sem. Csinált már egykét butaságot. Képes ezt akár nyilvánosan is felvállalni és változtatni, ha valami nem úgy sül el, ahogy előzőleg elgondolta. A menekültek befogadásával is azt bizonyítja, hogy az elveit nem adja fel. Ez sokkal emberibb viselkedés mint Orbán Viktor állandó, erődemonstrálása és kiszámíthatatlansága. GY.F tisztában van azzal, hogy merre kellene álljon az ország szekerének a rúdja! Sokkal reálisabban látja a világot mint a mostani miniszterelnök.

Miatta legalább nem kell szégyellnünk magunkat a nagyvilágban.
vonotok
Kár, hogy példáját nem követik azok akik megtehetnék. Vajon hol van a Keresztény Demokrata Néppárt???
paolo006
@Eriksson: hát, senki sem tökéletes. Többre tartanám, ha nem vett volna részt a 2014-es kamu választáson. Ha nem ült volna be a kamu parlamentbe. Ha nem esküdött volna fel az alapszarra. Stb. Hitelesebb lenne. Így ő is egy nagy nulla.
Eriksson
@paolo006: Ilyesmire gondoltam. Beül egy általa lenézett, megvetett, illegitimnek tartott parlamentbe, vajon ezzel mit akar bizonyítani? Nem azt, hogy minden áron a politikai köztudatban akar maradni? Nem azt, hogy a vállalkozásai szempontjából a legüdvösebb, ha a törvényhozás közelében marad? S, hogy ez így is maradjon, hívei jóérzésére, szimpátiájára aspirál.
lac08
Gyurcsótány te elmebeteg,haza áruló,magyar ellenes,senkiházi fostalicska!Szív jóságból te nem teszel semmit,igazi gyurcsány rikardó vagy ahogy a nyakadban lévő táblán feltüntetted!
Strong
@IEN: ...igen - és az őszödi beszédet a moszad juttatta ki..
36
@IEN: Dehogynem. Azért írtam hogy "te is...".
bence
@pistapapa: ! Miért nem orbán villájával foglalkozol ? Nyomozz inkább azután , hogy miből van neki és a gyerekeinek a hatalmas vagyon ? Az miért nem érdekel ?!
bence
@lac08: ! Vigyázz ! Nehogy a rohammentő menjen érted !
Desischado
Szeretném orbántól, vagy a fidesz, illetve a kdnp bármelyik tagjától azt látni, hogy akárcsak egy palack ásványvizet ad egy menekültnek. sokat kértem? Gyurcsány legalább tesz valamit! Tisztelet neki érte!
bagira
@lac08:Már akkor is egy gonosz számító volt, mikor éveken át nem vette fel miniszterelnöki fizetését és jótékony célra utalta! Az elvetemült gazember! Meg ne üssön a guta barátom!Nyugodtan hallelujjázz továbbra is annak a talpig becsületes,józan eszű, összeszedett, külföldön elismert, nagy tudású O.V-odnak
lac08
@bagira: Nagy butaság azt gondolni,hogy aki utálja a Gyurcsányt az Orbán fanatikus! Ez nem így van,nagyon nem így "barátom"!Az meg,hogy nem vette fel a fizetését,az tényleg nem semmi a szájától vonta meg a falatot,emlékszem abban az időben nagyon lefogyott ...ja az nem akkor volt,hanem amikor éhség sztrájkolt!!!hallelúja gyurcsótány
pistapapa
@bence:Egyik kutya,a másik eb. Jön a JOBBIK és helyre teszi mindkettőt.
mate03
@Strong:! Azok a szarháziak akik2006 ban dúltak fosztogattak,rendőröket dobáltak,gyújtogattak,meg érdemelték !Most is ők csinálták a cirkuszt a keletinél! Gyurcsány kis úja többet ér,mint sintér Viktor!
bence
@Desischado: ! Attól Te ilyent ne várj ! Inkább még azt is ellopja tőlük amit Te meg én adunk !
kukac50
Több emberség van benne mint a Fideszesekbe!
karma1
@36: Amikor Gyurcsany volt kormanyon, es a fideSS ellenzekben, nem volt olyan inditvany a kormany reszerol,amit orban csipobol meg ne tamadott volna... orban mar akkor a sajat hatalmat epitette, Gyurcsanyban pedig mar akkor is tobb volt az emberseg, mint a jelen kormany osszes tul- es agyonfizetett tagjaban...:o(((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.