Magyarországtól 54 ezer menekültet venne át a többi uniós tagállam a Jean-Claude Juncker európai bizottsági elnök által szerdán ismertetett javaslatcsomag értelmében.

Az Európát érintő migrációs válság kezelését célzó, a Juncker-beszéddel egy időben nyilvánosságra hozott javaslatcsomagban azt indítványozzák, hogy az európai uniós országok vállaljanak kötelezettséget 120 ezer menekült befogadására a három legnagyobb migrációs nyomásnak kitett tagállamból, Olaszországból, Görögországból és Magyarországból. E szám a májusi bizottsági javaslat értelmében Görögországból és Olaszországból áttelepítendő 40 ezer emberen felül értendő.

Az Európai Bizottság Olaszországból 15 600, Görögországból 50 400, Magyarországról pedig 54 ezer egyértelműen nemzetközi védelemre szoruló személy áthelyezésére tett javaslatot.

A magyaroktól átvett 54 ezer menekültről már korábban is lehetett hallani, ám akkor ezt még Orbán Viktor újságírói kérdésre "blöffnek" nevezte.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@Toby: Majd Qrbán hatalmas, világraszóló sikerének állítják be,himnuszokat és hősi eposzokat zengedeznek róla!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@Toby: Majd Qrbán hatalmas, világraszóló sikerének állítják be,himnuszokat és hősi eposzokat zengedeznek róla!
sünike
@lengyelattila: Lehet, hogy nem egyszerű ellopni attis, de ez a vezéredéknek többször is egész jól sikerült. Nem véletlenül vagyunk ott a korrupciós listán, ahol. A csontvázak potyognak a szekrényből, ne csak a menekültes híreket olvasgasd! :)
idppp
lengyelattila: Honnan vesz ilyen sületlenségeket, méghogy 3 miiliárd! Vagy euróban gondolja?
Olyan pénz nincs a világon, amit a félegyelmű ne tudna ellopni! Lehet, hogy tételesen meg van határozva, hogy mire lehet költeni, de az nem, hogy melyik haver költheti el, és az sem, hogy mennyiért szereznekbe valamit! Önre sem szokták mondani, hogy IQ-bajnok...
Desischado
Ellopja az egészet, nem a menekültekre fogja költeni, az biztos! És akkor is hazudik, amikor kérdez. Ebben semmi meglepő nincs, a csuti rémet ismerve!
IEN
@lengyelattila: Te vagy naiv,vagy ostoba vagy!
DR Eric CARTMEN
Hogy a püffedt pávatáncos is értse: öngólt rúgtál Viktor !!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.