Együttműködés igen, Aszad nem. Az USA nem akar Oroszországban egy új Szovjetuniót, akivel ott kezdheti a hidegháborút, ahol a Szovjetunióval abbahagyta. Az ENSZ New-York-i ülésén egymás után felszólaló orosz és amerikai elnök egy kemény turhást köpött a másik lába elé, ezzel készítve elő a két ország szíriai közös fellépésével foglalkozó négyszemközti megbeszélést. Obama jelezte Moszkvának, hogy a világ legnagyobb katonai erejének parancsnoka.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sünike
A szerző utolsó mondata lesz a megoldás szerintem, Szíriát és a környező államokat beáldozzák a nagyhatalmak. Én is túlzottnak tartom Amerika szerepvállalását a közel-keleten. Első olvasatra Putyin eljátszotta az irgalmas szamaritánust, Obama pedig erejét fitogtatta. Semlegesként Putyin "szebben" beszélt, csak lőtt egy öngólt azzal a kijelentésével, hogy minden ország ügye maradjon belügy. Ukrajna? Az Oroszország része? Mióta?
Én is arra következtetek, hogy találnak egy köztes megoldást, az ipar kicsit fellendül itt is- ott is, gyakorlópálya és kiképző terület lesz az a környék...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.