Legalábbis ezt állítja az énekesről a műsor wikipédiás oldala – szúrta ki az Origo.

A hivatalos eredmény viszont még várat magára, magyar idő szerint csak csütörtök hajnalban kéne kiderülnie, mi lesz Király Viktor sorsa.

Bár a Wikipédia-oldalon pontatlanul szerepel a résztvevők neveinek listája, két héttel korábban is az adás előtt került fel ide, hogy az énekes kiesik, de Gwen Stefani megmenti. A jóslatok pedig be is jöttek.

Frissítés: Az Origo szerint változás történt a Wikipédia-oldalon, az új eredmény szerint Király Viktor tovább jut. Hogy ki trollkodik és szerkesztgeti össze-vissza az oldalt, azt nem tudni, de mindenesetre íme a kép egy számunkra sokkal barátságosabb eredményről:

Kiesett Király Viktor a The Voice-ból?

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Bercifiu
Na végre valakik kiosztották ezt a nagyképű barmot.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
volvós
Most legyen nagy arcod, kisgyerek !!!
Viszünk majd papirzsepit !! Ilyen az élet...
egyszer fent, mostantól meg lent !
Rövidtávú celebsors...
vukkocska
@volvós: Én azért nem nevezném Király Viktort celebnek. Ő énekes, celeb a Kiszel Tünci, meg a többi hasonló. Csodálatosan énekel, csodálatos a hangja. És végtelenül szerény.
vitamin51
@Bercifiu: Ugyan már, mitől nagyképű barom? Attól, hogy tehetséges, sikeres, értelmes fiatalember? Egyetlen mondata alapján, saját magáról mi a véleménye?
keresztapa
Csak az a elítélendő, hogy nem ott teljesít elfogadhatóan ahol értik, és érzik is amiről énekel, hanem ott ahol az értelem és érzelem hiánycikk, látvány értéket minősítenek! Megérdemli a kiesést mert többre értékelte magát azoknál, mint akik az énektudását érzelmének világát értékelni tudták. Lényegében a selejtezőn eset ki! Kukába vele mást nem érdemel! Katonai szigorral is csak nyávogni tudott! Ami elegendő volt az amerikai voice élő showjába.. . Tudásához képest túl volt tupírozva szerencsétlen!
simmering73
Egész délután ez megy pro és kontra. Kiesett. Tovább jutott. Ez a legnagyobb problémánk? Elnézést attól akit érint, de engem egyáltalán nem érdekel.
keresztapa
Igen úgy indult mint egy pop sztár, leszerepelt mint egy rángó görcsben szenvedő hűje gyerek. Így szerepelnek le azok a személyek akikből a RTL csinált sztárokat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.