A német kormány nem tudja, hogy összesen mennyi menedékkérő tartózkodik a központi befogadóállomásokon – derült ki csütörtökön.

A Süddeutsche Zeitung című német lap beszámolója szerint a belügyminisztérium az ellenzéki Zöldek parlamenti (Bundestag) képviselője, Renate Künast írásbeli kérdésére azt a választ adta, hogy a kormányzatnak nincsenek "átfogó ismeretei" a központi befogadóállomásokon elszállásolt menedékkérők számáról.

Ole Schröder, a tárca parlamenti államtitkára hozzátette: arról sincsenek adatok, hogy ezekről az állomásokról hány embert költöztettek át önkormányzati fenntartású szállásokra.

Renate Künast a Süddeustche Zeitungnak elmondta: érthető ugyan, hogy nehéz követni a menedékkérők, menekültek számának alakulását, "de azért kínos", hogy a kormánynak "egyszerűen fogalma sincs arról, hogy jelenleg hányan tartózkodnak a központi befogadóállomásokon".

Az ellenzéki politikus úgy vélte, a menekültügyért felelős minisztereknek – Peter Altmaier kancelláriaminiszternek, a kormány menekültügyi koordinátorának és Thomas de Maiziere belügyminiszternek – a törvények további szigorításáról szóló ötletelés helyett "inkább meg kellene csinálniuk a házi feladatukat".

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
dehogy nem tudják, csak a boszorka nem engedi, hogy tudják...
Freewolf
Miért nem számolják meg a teteket? Ausztriában az autópályán is bevált ez!
Szókrakész
Konkrétan tudják, csak már ők se akarják tudni, mivel ki van adva parancsba a no upper limit.
Szókrakész
"Nem tudják a németek, hány migráns van a befogadóállomásaikon"

Ennyire ne nézzük már hülyének a népet.
Mikor konkrétan tudják mennyit keresek, milyen betegségeim vannak, hol szórakozok, kik az ismerőseim, mennyi adót fizetek, túlba vagy minuszba...
Szóval ne nézzenek hülyének!!!
Szókrakész
"Nem tudják a németek, hány migráns van a befogadóállomásaikon"

És ezek a kontárok akarják megmobndani Európának, hogyan viselkedjen?
Totál alkalmatlanok, dilettánsok,...
Nehogy már az ilyenek döntsék el az én jövőmet itt Kelet-Európában.
Csesszék meg a rokonságukat, egyék meg amit főztek.
Én köszönöm szépen jól elvagyok a dajcsmárk nélkül is.
Van mit ennem, ...
Newm kell minden héten BMW vagy Mercedes a családnak.
Peller Anikó
Akkor ezekszerint már számolatlanul van elég munkaerő a tantinál, lehet feltenni a munkahirdetéseket az újságokban mega netre és pikkpakk az égbe lendül a német gazdaság mert a kedves mohamedikus vendégek égnek a vágytól, hogy halálájukat kimutassák angyal védőszentjüknek mekergelnek és hátralévő nyúlfarknyi életüket robotolva áldozzák a német gazdaság nyugdíjtermelő oltárán. Amen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.