Bassár el-Aszad szíriai elnök is megszólalt a párizsi terrortámadások kapcsán. Szerinte Franciaország péntek éjjel azt élte át, amit Szíria az elmúlt 5 esztendőben – jelentette az Europe 1 egy újságírója, Xavier Yvon.

Sajtóhírek szerint a merénylők egy része "Szíriáért!" felkiáltásokkal lépett fel. Ha ezek a hírek megerősítést nyernek, akkor feltételezhetjük, hogy a nyugati szövetség Szíria-politikájára is hatással lehetnek, ezért fontos, hogy Aszad mit üzen és mit kommunikál.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

libellle
@JAJMÁR: Mennyire igaz amit irsz, hogy putin mit müvelt Syriába. Az aki itt nagyon éltei putint elfelejti, hogy kb 10 - évvel ezelött finansierozta a öket saudi-arabiával együtt azert, hogy instabillá tegye az egész közel-keletet. Most, hogy vele szembefordulnak és az ö életét fenyegetik elindult "rendet tenni". Lebombázza a zivileket a kórhaázakat is közben és néha sikerül is neki egy két IS-es terorristát is eltalálnia. Egy senki KGB-és 120 centis gnom. Most a syria a zélja azt akarja benyelni, assad az emeletesfejü pedig marad a bábja, mint hosszú évek ota.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@picike: Én a tájékozottság jelző helyett mást mondanék...!:-)))
Freewolf
Minden vadat azonnal haza toloncolni! Persze a széplelkek befogadhatják őket, de csak reggelig, mert akkorra megölik őket a vadak!
nezelodo
@Freewolf: Szét lehetne nézni a szavazatokért vásárolt magyarul sem tudó, vagy csak "picikét" értő "magyarok" között Csongrádban, Békésben stb. de érdekes lenne az ottani bűnözés is, amiről mélyen hallgat a hivatalos kanászkürt. Igencsak tágra nyílna sokak szeme, és más értelmet kapna náluk máris a bevándorlás.
Freewolf
@nezelodo: Azért is írtam, ezek nem megtéved politikusok, hanem tudatos, rosszindulatú bűnözők!
varrólány
A menekültimádók is ugyanolyan gyűlölködők, csak épp már a magyarok ellen. Az tényleg mennyivel jobb ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.