Londoni elemzői vélemény szerint "szerkezeti léptékű váltást" jelez az Iszlám Állam nevű dzsihadista terrorszervezet működésében a péntek éjjeli párizsi merényletsorozat.

Charles Lichfield, az Eurasia Group nevű globális gazdasági-politikai kockázatelemző csoport londoni részlegének európai kutatási programvezetője szombati kommentárjában kiemelte azt a véleményét is, hogy a párizsi terrortámadás csak a "bevezetője" volt a nyugati országokban várható további merényleteknek.

Hozzátette: az Eurasia várakozása szerint a párizsi merényleteknek messze ható politikai következményei lesznek Európában: Angela Merkel német kancellár "liberális menekültpolitikája" még nagyobb nyomás alá kerülhet, ugyanakkor megnőtt a valószínűsége annak, hogy Nagy-Britannia bekapcsolódik az Iszlám Állam elleni szíriai hadműveletekbe.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
@kond: ezt most nem értem miért mondtad. Itt van pl a Nógrádi, szakértőnek számít, elmondta mi következik és mi lett vele? Csaknem kinyírták mert nem azt a rózsát festette amit az elmebetegek vártak.

Véleményem szerint számtalan figyelmeztetést kaptak az (im)potensek, de nekik KELL a sok haláleset, mert enélkül nem mernek dönteni, tartok tőle, hogy ezzel együtt se.

A mekergel szerint nincs is itt semmi probléma, majd legfeljebb részegvétét nyilvánítja, ha kell a 4 világtáj felé fordulva is. De neki még kell 10-20 millió másik munkavállaló, mert az mostaniak közül még senki sem vállalt munkát. Nyilván nem is lenne rá idejük, két imádkozás között egy gyerekcsinálás vagy fordítva.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@verum: ...szerintem ezek blöffből élnek...
verum
@Csizmás Kond: - szerintem meg te vagy, aki blöffből él, meg a gazdáid.
Csizmás Kond
@Peller Anikó: ...Nem tudom mi a helyzet Nógrády körül mert sosem hittem neki...mindig olyan perezes tudorságokkal állt elő...
Csizmás Kond
@verum: ..nem kell mindig rám gondolj ha a tükörben látod a pórázos képedet...
Peller Anikó
@kond: "..sosem hittem neki.." Jaaa, akkor itt az ideje, hogy átértékeld a gondolataidat. Lehet, hogy csak pereces volt a nénikéje..
Csizmás Kond
@Peller Anikó: Az nem érdekelt soha viszont az már tényleg feltünt, hogy soha senki nem antiszemitázta le a szabados kifejezéseiért...másokat azokért kiátkoztak volna.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.