Ostoba vita zajlik arról, hogy az illegális bevándorlásnak van-e köze a terrorizmushoz – mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken, miután kétoldalú találkozón fogadta Vlagyimir Tyitov orosz külügyminiszter-helyettest.

A magyar miniszter az orosz kollégájával közösen tartott sajtótájékoztatón kifejtette: Oroszország nélkül nincs megoldása a szíriai helyzetnek. Kifejezte azon reményét, hogy a transzatlanti közösség és Oroszország között mielőbb létrejön a megállapodás, amelynek megszületése esetén szerinte a szíriai helyzetre is lesz megoldás.

A két fél energetikai kérdésekről is tárgyalt. A miniszter a paksi bővítés kapcsán megjegyezte: nehéz nem észrevenni, hogy az EU politikai alapon választja ki, mely energetikai beruházásokba köt bele. Hangsúlyozta, a paksi szerződések minden tekintetben megfelelnek a magyar és az európai szabályoknak is.

A mali fővárosban végrehajtott túszdrámáról szólva azt mondta, legutolsó információik szerint az áldozatok, túszok között nincsenek magyarok, információt, segítséget az algíri nagykövetségtől lehet kérni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
hazugságok...hülyeségek...propaganda...
vadnarancs
Szerintem meg te vagy végtelenül ostoba homlokos-tarajos gőte!
vukkocska
Ha nem szólalna meg, az ostobaságai miatt nem is lenne vita.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.