Tömegesen támadtak meg nőket arab fiatalok szilveszter éjszakáján Kölnben. A ZDF televízió főszerkesztő-helyettese bocsánatot kért, mert nem adtak róla hírt. Elmar Theveßen kedden délután a ZDF Facebook-oldalán megjelent rövid közleményében azt írta: világos volt, hogy olyan történésről van szó, amelyről be kellett volna számolni, és az adó mulasztást követett el, hogy meg sem említették az esetet az esti híradóban. A főszerkesztő-helyettes szerint az ügy bemutatását azért halasztották el keddre, a kölni városvezetés által a kérdésben tartott válságértekezlet napjára, hogy kiegészítő interjúkat tudjanak készíteni az anyaghoz. Ezzel azonban egyértelműen rosszul mérték fel a helyzetet - írta Elmar Theveßen. A ZDF Facebook-oldalán a bejegyzéshez több mint ezer komment érkezett, számos hozzászóló arról írt, hogy a történtek miatt elvesztette bizalmát a közszolgálati tévé iránt. A rendőrség szerint szilveszter éjszaka a kölni főpályaudvar előterében mintegy ezer arab...

Forrás: faktor.hu
Feltöltő: varirmag
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

varirmag
"A rendőrség szerint szilveszter éjszaka a kölni főpályaudvar előterében mintegy ezer arab származású férfi gyűlt össz. A tömegből csoportok képződtek, amelynek tagjai körbeállták az újévet ünneplő nőket, majd szexuálisan zaklatták és meglopták őket. Az esetről bővebben itt és itt írt a Faktor."

No komment !!!
varirmag
"A kölni hírek után kiderült, hogy hasonló támadások történtek Hamburgban és Stuttgartban is"nagyon sokan számoltak be arról, hogy megfogták a mellüket, a feneküket, volt, akinek a szoknyáját és a bugyiját is letépték a legtöbbször csoportokban támadó férfiak."Egy férfi, aki a barátnőjével és 15 éves lányával volt a főtérnél, azt mondta, hogy az állomáson kívül hatalmas tömeg vette őket körbe, ezért nem tudott segíteni nekik. „A támadók megfogták a mellüket, és a combjuk között nyúlkáltak”.

Na jah ! Nem volt rajtuk csador,ezért szabad prédának tekintették őket !
Mi lesz ebből ? Mikor szakad el a cérna egy apánál vagy egy férjnél ???
Szókrakész
Kamu hazug duma!
Fentről azt mondták, hogy tilos a menekültekkel kapcsolatban bármi negatívat sugározni.
Ennyi!
Azonnal mondjon le, mert hazug, nem nem a valóságról, igazságról, ... tájékoztat, ami az elsődleges feladatuk lenne!!!
varirmag
Eddig elhallgattak mindent, most meg ahogy mondod ,megy a "Kamu hazug duma!"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.