Amíg Szerbia nem vonja vissza azt a törvényt, amely alapján az országon kívül elkövetett bűncselekményekért is elítélhetnek valakit, addig Horvátország blokkolja a szerbek uniós csatlakozását. A szerb külügyminiszter szerint Horvátországnak nem kéne nagyahatalmat játszani, mert nem az. A csatlakozáshoz azonban minden tagállamnak, így Horvátországnak a beleegyezésére is szükség van.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Fradigege
Az oláht is meg lehetett volna fingatni. Erdélynek -nem csak Székelyföldnek- autonómia, aztán lehet jönni. Ebben a szarcsány nagyon gyökér volt az egész maszop-szadeszes bandával. A román pedig röhög a markába és hulladéknak néz minket. Nagyon nem kellett volna. A szarcsányt és a zsírmorét összezárnám egy kalitkába 50 évre. Ez lenne a bünti.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.