A magyar kormány Nagy-Britannia európai uniós tagságának megőrzése mellett érvelő hirdetést jelentetett meg hétfőn a brit sajtóban.

A Daily Mail című konzervatív napilap hétfői kiadása által közölt egész oldalas hirdetés Orbán Viktor miniszterelnöknek a brit választókhoz szóló üzenetét tartalmazza.

"A döntés az Önöké, de szeretném, ha tudnák, hogy Magyarország büszkén áll Önök mellett az Európai Unió tagjaként"

- áll a hirdetésben, amely alatt Orbán Viktor aláírása, felette a magyar címer, mögötte pedig a magyar zászló látható.

Orbán egész oldalas hirdetésben marasztalja az EU-ban a briteket

Kovács Zoltán kormányszóvivő vasárnap az MTI-nek kiemelte, hogy Magyarország szerint Nagy-Britannia uniós tagsága azért fontos, mert az erős Európa a nagy tagállamok együttműködésével valósítható meg. A magyar kormányt sokszor vádolták Európa-ellenességgel, azonban mostani "pro-európai hozzáállása" is jól mutatja, hogy elszántan és szilárdan hisz az unió által elért eredmények fontosságában, még ha sok esetben másként is képzeli el a kontinens jövőjét – fejtette ki a kormányszóvivő.

Kovács Zoltán elmondta, hogy a hirdetést eredetileg szombaton szerették volna megjelentetni, de két nappal elhalasztották a nyilvánosságra hozatalt, tekintettel a csütörtökön meggyilkolt munkáspárti képviselő, Jo Cox halála miatt tartott hétvégi nagy-britanniai kampánycsendre.

Nagy-Britanniában csütörtökön népszavazást tartanak az EU-tagságról.

80 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szókrakész
@nezelodo: Az (hivatalos) 50 ezres kint dolgozók száma, amivel aztán a Viktornak kellene a továbbiakban foglalkoznia, akiket utána neki kéne szocmelóztatnia.
Ugranának a jobbanteljesítési statisztikák, munkanélküliségi számok.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
dr. prédikátor
A viktor szopkin a kis geci már megint egy másik ország belügyeibe avatkozik!!!Mi a lószar köze van hozzá ??? Majd az angolok eldöntik hogy mit akarnak!!!neked meg kuss , teleszart térdzokni!!!
nezelodo
Ki a fene lehetett az, aki elmagyarázta a lehetséges folyamat állomásait az esetleges angol kilépésnek, és hogy az ránk milyen hatást gyakorol? Jó fej lehetett, ha még Orbánnal is meg tudta értetni az EU-nak való óriásplakátos üzengetés, és a kitartó szövetségbomlasztás után!
Bringás
@dr. prédikátor: Az a köze van hozzá, hogy ugyan annak az EU-nak a tagja, mint mi!
Hajrá Magyarország, hajrá Orbán Viktor!!!
dr. prédikátor
@Bringás: Hogy csókoljon meg egy jegesmedve!!!Meg a viktorodat is!!!
Szókrakész
@nezelodo: Az (hivatalos) 50 ezres kint dolgozók száma, amivel aztán a Viktornak kellene a továbbiakban foglalkoznia, akiket utána neki kéne szocmelóztatnia.
Ugranának a jobbanteljesítési statisztikák, munkanélküliségi számok.
3dwhite
És ha ezért lépnek ki? Kimenekültek oda már előle 50 ezren ha itt jól olvastam.
Bringás
@bundi: Isten éltesse Orbán Viktort! Győzedelmeskedjen a FIDESZ!
Eriksson
Akkor most a Britek egy emberként fognak az Eu tagságra szavazni, mert Orbán Viktor azt mondta, maradjatok. :-)
Bringás
@bundi: Köszönöm, hogy a szíveden viseled a szórakoztatásom!
Kutyuska
@Szókrakész: Ráadásul egyikőjük sem szavazna a fideszre. Most nyugodtak, mert azzal, hogy a külföldön dolgozó magyarok levélben nem szavazhatnak, kipipáltak több tízezer embert, akik tuti,hogy valamelyik ellenzéki pártra szavaznának,, ha haza kellene jönniük és nem a fidesz szavazó táborát erősítenék.
Egyébként pedig gusztustalan ez a kétszínűség, amit ezzel a hirdetéssel csinálnak.
Nem mindenhol van az ország fele lebutítva, hogy ilyen hülye dumákkal lehessen manipulálni a lakosságot. Az angolok magasról tesznek rá, hogy a magyar kormány mit üzenget.
bundi
@Bringás: tudod amióta felütötte fejét ott is a demokrácia és felcsüt nagy szülöttje is megfertőződött vele azóta csak ez segít...
Macskaszem
Az elmebeteg pávatáncos itthon az Unió ellen kampányol, Angliában meg az Unió mellett. Micsoda moslékagyú féreg.
nyanya001
www.vilaglato.info/europa-koldusai-lettunk-hir-velemeny-gujtemeny/
És ezek akarják utólérni pár éven belül Ausztriát !
Igaz, a legfejletteb országokat leköröztük, sehol nem épült ennyi stadion
hála a csuti szarkának !
bundi
@Kutyuska: ez olyan mintha a törökök kezdenének aggódni a szíriaiak jogaiért az eu-ban...
tudod a gond, hogy a kelet európaiak többlettámogatási igényei miatt az uniós büdzsét ki kellett bővíteni, amire az angoloktól is kértek 2020-ig plusz 20-30 milliárd fontot emiatt ők tavaly beverték a durcit...és azóta megy ez a kilépés mizéria...tehát ebben a brexitben tevőlegesen részt vett az az ember is aki büszkén hírdeti hogy mennyire sok támogatást szed le saz unióról...mert ez neki jár...és a brexit egyik következménye, lehet az is, hogy az angol pénzek nélkül az unió rendesen beleszarik a keletiek támogatásába...na ilyenkor kezd a nemleszünkgyarmatos orbán is az unió egysége miatt hisztizni...én így látom...a kisgömböc félti a zsiros mócsingjait...
Bringás
@bundi: Amikor az EU beleugatott a belügyeinkbe, persze, hogy szót emelt ellene Orbán! Viszont, ha most kilépnek az Angolok, az nekünk se lesz jó!
Kiváló politikus géniusz Orbán, tudja, mikor mit kell lépni!
Kutyuska
@bundi: Osztom a véleményed. A pénzről szól ez az egész hirtelen jött aggodalom az angolok tagsága miatt. Koldus magyar kormány.
bundi
@Bringás: kezdjük előlről...a magyarok kb 10-12 éve csak dőzsiznek az unió pénzéből...eddig 8-10 000 milliárdot nyeltek be és még ugyanennyire tartanak igényt...ellenben az angolok nettő befizetők...rengeteget toltak a közös kasszába...és tavalyelőtt mivel kiderült hogy a következő ciklusban az unió pénze sem elég az olyan ingyenélőknek mint a vezéred és ti, módosítani kellett az uniós költségvetést és minden nagy államtól plusz pénzeket próbálnak beszedni...és itt emiatt tört ki egyrészt a hiszti...és emiatt is fújnak az unióra...miközben épp a tegnapi hír ez:...
www.telegraph.co.uk/news/2016/06/19/hungarian-prime-minister-viktor-orban-investigated-over-2m-eu-fu/
és emiatt adja hülyén ki magát hogy az az agyalágyult diktátor aki az itteniek pénzéből is masinisztásat játszik a birodalmában neki áll verni magát az unió mellett...
visszatérve arra amit írtál...érdemes lenne elgondolkozodi azon, hogy ha koldulsz másoktól pénzt akkor nem csoda hogy beleszólnak mire költöd...de itt épp azokról van szó akik ezt a vissza nem térítendő támogatást adjákl nektek...mert ugye 20-30 milliárdos többletkiadást kellene most az angoloknak bevállalni az olyanok miatt is mint ti 2020-ig...és igen ha az angolok beverik a durcit az tényleg nem lesz jó ...nekik sem, de nektek főleg...mert ugranak az uniós pénzek jó eséllyel...és amit írtál"Kiváló politikus géniusz Orbán, tudja, mikor mit kell lépni!"...ez inkább arra mutat rá, hogy valaki épp szereptévesztésben van...és nem képes felfogni mikor kellene befogni a száját...kb ennyi...
bundi
@Bringás: egyébként csodálom a főnököd türelmét, hogy tolerálja, hogy itt lógsz napi 10-12 őrát és készségesen válaszolsz mindenkinek aki megszólít...vagy ezért fizet is?...
Bringás
@bundi: Hála az égnek, nem értünk egyet! Tényleg rossz lenne, ha az EU nem küldene pénzt, de ha már annyira akarták, hogy tagok legyünk, fizessenek!
A kisvasútnál pedig az az utas számítási malőr, hát istenem! Elszámolták! Tévedés volt! :-)
Bringás
@bundi: Nekem ez a főállásom! Évi három jutalom is jön mellé!
bundi
@Bringás: www.telegraph.co.uk/news/2016/06/19/hungarian-prime-minister-viktor-orban-investigated-over-2m-eu-fu/
istenem...tévedés volt...a pénzt meg ugye zsebből fizetik vissza...a ti zsebetekből...mert ugye...a vezéred behozta azt a rendszert hogy a jutalmakat, de a "pofátlan fizetéseket " is vissza lehet szedni akár visszamenőlegesen is...isten hozott a banánköztársaságban...
bundi
@Bringás: ja és ha nem a viktor...akkor lehet a következő miatt kell majd aggódnod...megéri?...
Bringás
@bundi: Ez demokrácia, nem banánköztársaság!
bundi
@Bringás: mégis hoztak olyan törvényt hogy visszamenőlegesen vették vissza a jutalmakat...tehát precedens van rá...és mit gondolsz meddig marad titokban az identitásod...és akiket itt mérgelsz mikorra jutnak el odáig, hogy megtoroljanak valamit...és akkor fogja őket érdekelni szerinted, hogy neked ez csak a munkád?...
sziha
Uzenjuk Brusszelnek, hogy ok is megertsek: o sem tudja, mit akar.
vadnarancs
Szegény Bringás most akkor kell a mocskos ejju, vagy nem? Ilyen elmebeteg a fajtád, talán te eligazodsz rajtuk...
sokanvagyunk
"...Magyarország büszkén áll Önök mellett az Európai Unió tagjaként" - hát ha ettől sem maradnak, majd maradtak az ukrán vagy a török csatlakozása miatt. :)
Yoda69
Na ezt nem kellett volna. Ezekutan tuti a Brexit. Ahova orban megy ott polgarhaboru, kaosz es felfordulas lesz. Amihez nyul az szarra valik, kiveve a lopott EU-s penz mert az me-szaros zsebeben landol. Na es persze mindennek az ellenkezoje jon letre, amit mond, vagy kivan.
Igy tehat boritekolhatjuk a brittek kilepeset. De szerintem titokban a tahogeci is ebben remenykedik, mert ezzel tovabb bomlaszhatja az EU-t.
Manhattan
@Szókrakész: Elírtad. Nem 50 ezer, hanem 500 ezer kint dolgozóról van szó!
Szókrakész
@Manhattan: Nem elírás.
A fideszes hivatalos(hazudott, alulkalkulált) 50 ezer.
Igaz, hogy csak Londonban él vagy negyedmillió, de a hivatalos szám az...
Szókrakész
@Eriksson: Nem mernek majd kilépni, mert Viktor azt mondta:
MARADJATOK!
nezelodo
@Bringás: 13:52. Akkor megszületett a Kárpátok második géniusza? Nem fél az új, hogy a régi családja perli majd hitelrontásért?
Csodálkozó
Hirdetgessen a csúti tébolyult a SAJÁT pénzén, ne közpénzből!
Ha ez a sunyi seggfej bennmaradásra biztatja őket, garantálható a kilépésük.
Eriksson
Csak azért nem érdemes az angoloknak az unióban maradniuk, hogy a magyaroknak jobb legyen.
Csodálkozó
Londonból üzenik Felcsútra, hogy a sunyi tolvaj bolond is megértse: COKI, VIKI!
Nil
Szerintetek mi kellene ahhoz hogy bringás barátunknak megjöjjön az esze? Sokat keres ezzel?
Mindegy.
Nagy szarban lennénk az angolok pénze nélkül - én ha angol lennék a kilépés mellett szavaznék - dolgozom és az országom helyett kis kelet-európai diktátorok gyarapodnak ? ... na ne!
Csodálkozó
@Bringás: 12:29
Isten éltesse Orbánc Viktort az Utakon túl, kukázásból! Győzedelmeskedjék a Fityisz fölött a DEMOKRÁCIA!
Bringás
@Csodálkozó: Egyes egyszerű elmék képtelenek felnőni a Miniszterelnök Úr bölcsességéhez, éleslátásához!
Csodálkozó
@Bringás: Légy boldog, hogy neked sikerült felnőnöd a Nagy ViktoriÁnushoz!
Lefetyeld szorgosan!
Bringás
@Csodálkozó: Sajnállak, hogy nem érted meg az Ő politikai nagyságát!
Csodálkozó
@Bringás: Ember! Kirabolta a hazáját, fosztogatás az EU-t, telehazudta a világ fejét, eladta a baltás gyilkost ad infinitum, ad nauseam.
Mondjam még?
Ez aztán a "politikai nagyság"!
Te VALÓDI, 24 karátos, feketeöves síkhülye vagy! Állatkertben kéne mutogatni az ilyen címeres szürke marhát!
silber13
@Bringás: Maszlag, egy politikailag végletekig lehülyült valaki véleménye! Vagy ha az nem, akkor szándékosan rosszindulatú, végletekig gonosz féreg!
Bringás
@silber13: És kitűnő politikus! Látod, egyben tartja a tábort!
vadnarancs
Jaja Bringás, majd ha mentek sorban az OPNI-ba, az is egyben tartja a tábort!
Bringás
@vadnarancs: Oda általában a kisebbségben levőket zárják! Tudod, melyik oldal az! :-))))))))
vadnarancs
@Bringás: Látod butus, ezt is rosszul tudod, mit is várhatunk tőled ezek után?
Bringás
@vadnarancs: Na, tud valaki Orbán Viktorhoz egy méltató verset írni?
silber13
@Bringás: Azt a tábornak nevezett hordát a mérhetetlen szerzési vágy a lopás, rablás lehetősége tartja egyben, Mindezt a vezírtől lesik el.
Bringás
@silber13: Szerinted! Miért követi Magyarország szinte egy emberként?
silber13
@Bringás: Az az egy emberkénti követés csak a te agyadban létezik, Viselt dolgai, mindenféle hazudozásai, tolvaj cselekedetei miatt jóval nagyobb utálatnak örvend, mint tiszteletnek. Neki a CÖF való és a polgári körök agonizáló szánalmas maradványai.- De ezt neked jobban kell tudnod, mert az egyre közelebbi bukásuk után te is az elsők közöütt leszel, akik melldöngetve óbégatják az "ugye megmondtamot" meg a "tudtam én"pálfordulást jelentő szöveget. Maradjunk annyiban, hogy az egy emberklnt szöveged valamiféle hagymázas vízi.
Bringás
@silber13: Mi, a többség ezt visszautasítjuk!
silber13
@Bringás: Figyu csak! A királyi többest lehetőleg mellőzd, mert te egy sima, mezei muzsik vagy abban a hordában, ergo nincs semmi jogod visszautasítani semmit
silber13
@Bringás: Az a mi kicsodákból áll? Szennyes lelkű, enyves kezű senkikből.
Bringás
@silber13: Mi lenne ha én írnék ilyet?
silber13
@Bringás: Igazad van, te nem senkiket, hanem senkiháziakat körmölsz. Ami meg a többi jelzőt illeti, az bizony igaz!
Toby
Gondolom a volt állambiztonságis vezette cöf dobta össze a zsét!
Foxley
Az az érzésem, hogy körbe vannak véve. :-)
3dwhite
Én a helyükben gyorsan a maradás mellett szavaznék, hogy ne zaklasson!
silber13
@Bringás:06.21. 15:26-ra: Kiváncsian várjuk a "szirti víziló balladája" című.pavlovi nyálözöntől csepegő hexametereidet, feltéve, ha a hexametert nem kevered a kilométerrel.Bár, ahogy itt ismerünk...!:-))))
Bringás
@silber13: Ahogy itt téged ismerlek, csoda hogy tudsz írni!
silber13
@Bringás: Sajnos, nem ismersz. Menj szépen vissza a fára, ha szépen ott maradsz, dobok fel neked banánt:-) Mellesleg, nekem már akkor voltak fogalmaim az írásról, mikor te még arra a bizonyos edényre sem tudtál ráülni.
Bringás
@silber13: A stílusod nem azt mutatja, hogy közöd lenne akár a kulturált beszédstílushoz, nem, hogy az íráshoz!
Inkább egy sértődött alak, akit megbíráltak az eszméi miatt és most vagdalkozik! Sajnállak, a banánt pedig rád hagyom! Gyerektől cukrot nem veszünk el!
silber13
@Bringás: Kapusa macskajancsi! Kapufa!
Csodálkozó
@Bringás: Egy rövidet, hogy te is hamar megtanulhasd:

Akadjon a szar a torkán,
meredjen meg még ma Orbán!
Bringás
@Csodálkozó: Nem vártam mást! Ilyen tudással Dániel mellett a helyed!
bundi
@Bringás: a témához vissza kicsicsibe...nemsokára kiderül mekkora szarban lesz a haza...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.