A törökországi felfordulás a térség biztonságát veszélyeztette – közölte az orosz külügyminisztérium szombaton a puccskísérletre reagálva, egyben felszólította az ankarai hatóságokat a helyzet alkotmányos keretek között történő, erőszakmentes rendezésére.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

műanyag
Medvegyev?
Az meg ki?
Te baromarcú mihaszna orosz.
Kussoljál!!!
A kutyát nem érdekli a véleményed!
Érted baszd meg, vagy megértessem béna kacsa verőlegényeiddel?

Az EU az oroszok felé nyitna?
SOHA!
Elszigetelni őket teljesen!!!
Mintha nem is léteznének.
Nem kelletek senkinek ki.bebaszott oroszok!!!
Veletek is csak többen vagyunk.
Equus
@műanyag: milyen igazad van. Majd Csaba királyfi felviszi a motyót a a Nemzetközi Űrállomásra a magyarok istenével karöltve. Arra vannak nagyra, h 17x annyian vannak mint minden magyarok az ő Fényességesükkel? Vagy arra, h annyi atomerőművük van? Nekünk is van egy és nemsokára kettő is lesz. Vagy tán arra, h annyi szibériai vörösfenyőjük van, h egész Mo-ból Makoveczes stadiont tudnának csinlni? Ugyan már... Nekünk csak szét kellene szedni a hajléktalanok kailyibáját és már kész is a fedél. Hüje ruszkik... Se autógyártás, se harckocsigyártás, se hajógyártás... még Hortobágyuk sincsen meg Balatonuk se és a síneiket is túl szélesre rakták. Transzszibériai vasút...cccc... nézzék meg, mit alkottunk mi uniós pénzből Felcsúton! Még normális repülőgépgyáruk sincs: a törökök lelődözik a szaros vasaikat... Mikor zuhant le Góbé utoljára Mo-n? He?,,, oszt még mgayarulsem beszélnek és úgy írnak, h az olvashatatlan...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.