A Kárpát-medencei magyarság vezetői közös nyilatkozatban ítélték el pénteken Tusnádfürdőn az Európai Unió "elhibázott bevándorláspolitikáját" és a nem létező "kényszerbetelepítést".

A Tusnádfürdői Nyilatkozatot a külhoni magyar politikai szervezetek jelen lévő vezetői írták alá.

Ebben felkértek minden magyar állampolgárt, hogy október 2-án vegyen részt a (nem létező) "kényszerbetelepítés" elleni népszavazáson.

"Nekünk, Kárpát-medencei magyaroknak különösen fontos a közös Európa sorsa (..) Hisszük és valljuk, hogy a brüsszeli bürokraták nem dönthetnek helyettünk, jogunk van nekünk dönteni a közös jövőnkről, jogunk van eldönteni, kikkel akarunk együtt élni"

- olvasható a nyilatkozatban az ezerszer hallott ostoba fideszes propagandaszöveg.

74 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Kurva nagy türelme van az Uniónak!!!Már régen pofán kellett volna baszni a cigus fecalicust!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
dr. prédikátor
Kurva nagy türelme van az Uniónak!!!Már régen pofán kellett volna baszni a cigus fecalicust!!!
RonaGyuri
A dolog legpofátlanabb momentuma, hogy ezek a nagypofájú ottani kormány-bérencek, akik - ha fizetnek - a román államnak adóznak tépik a pofájukat, hogy az EU ne pofázzon bele, hogy mire is költi a magyar állam a tőle kapott pénzt. Miközben ők bele akarnak pofázni abba, hogy mi hogyan éljünk! =))
Maxipocak
Már torkig vagyok a külhoniakkal. Már azokkal, akik levélben döntenek a mi sorsunkról. Zsoldosként működnek, harminc ezüstért teszik és nekünk osztják az észt. Ha ma lenne népszavazás a kettős állampolgárságról, qrva nagy nemmel szavaznék. Tudom késő, mert a minisztériumok is velük vannak tele, mint hithű fidesznyikok, anno moszkoviták. De a legaljasabb a fidesznek nevezett hazaáruló, parazita, tetves csürhe. "Ceterum censeo..."
Csodálkozó
Inkább orbáncot kellett volna gyalázni, agitálni meg a Fityisz ellen és az euró mellett.
Hülye posványos, hülye fityiszbirkák!
Bringás
Tudnék én is ma olyat mondani, hogy megsértselek. Ma viszont békét kérek!
Somló halott és ezen a napon nem fogok ellenségeket gyűjteni. Hajtsuk meg a fejünket és sirassuk el a múltunk!
Sajnálom, barátunk!
Bringás
Sűrű sötét fekete könnyeket sírok! Holnap veszekedhetünk, de ma legyen béke!
bakegya
Orsos orbánc Erdély vajdája is.Utána nézhetne már az EU határainkon túlra utalgatott milliárdoknak,mert az mind az orbán pereputty vagyonát gyarapitotta eddig is de eztán méginkább.
szaboria1
Milyen érdekes tavaly is kaptak egy csomó pénzt a Tusványosok, hogy építsenek pavilonokat amit nem is építettek meg.
Bringás
Kérlek benneteket!
Legyen ma béke! Holnap én is szívesen harcolok, de ne ma!
nyanya001
@szaboria1: Nekik is kellett egy kis morzsa
amivel befogják a szájukat.
Bringás
@Foxley: Hiszti? Egy nap békét kérek!
Látszik ki a gyűlölködő!
Csodálkozó
@Bringás: Álszent suttyó seggfej vagy, hiába színészkedsz most. Rég elástad itt magad, bérnyalogány.
Bringás
@Csodálkozó: Csak ma! Fegyverszünet tiszteletből,
Kérlek!
TAdam
@Bringás: kapcsolod ki a routert, a tévét és még is van oldva. Úgy békésen hallgathatsz Lgt lemezeket. Tiszteljük és gyászoljuk Somló Tamás művészurat, de az élet ettől nem áll meg, a problémák nem oldódnak meg maguktól továbbra is beszélni kell róluk.
Bringás
@TAdam: Holnap!
Ma tiszteletem jeléül nem harcolok!
TAdam
@Bringás: Sőt ha nem írogatnál ide ma, akkor még a lelki békéd is meglenne, nem mintha érdekelne mert ez nem a lelkisegély honlapja. A témához valami észrevétel esetleg? Én javasolnám ha annyira nyalják ott ökegyelme ülepét, akkor ne is jöjjön vissza, keltse ott a gyűlöletet tovább. Nem kérek minden nap az arcomba egyet a szánalmas reklámjaik közül milliárdokból. Azért van a köztévé 80milliárdért tartva. 6éve nyomják a kampányt, de mögötte semmi nincs csak kapkodás, lopás még harácsolás. Csúszunk is szépen lassan lefelé miattuk. Hiába alakítja át évente a kormányzatot, ha ugyanazok a sz*r emberek ugyanazt a sz*rt csinálják, és mi fizetünk még érte.
eszegfu
@TAdam: Ma 1 óra 20 perc alatt a különböző cikkekhez 25x hirdetett "fegyverszünetet"...tényleg nem tudom eldönteni, hogy elmenjek egy jót "rókázni", vagy inkább igyak valamit...olyan mézes-mázos, olyan negédes, hogy ez már nem is lehet őszinte!?
Csodálkozó
@Bringás: Kotródj innen örökre, és kész a fegyverszünet, szarosszájú orbánc-valagfényező!
Bringás
@Csodálkozó: Ma nem harcolok, de holnap hozom a poklot!
Bringás
@TAdam: Ma elviselem szó nélkül! Holnap más nap lesz!
TAdam
@Bringás: Holnap pont nem fog érdekelni ahogy most sem, a fidesz propagandát meg már ismerjük. Egyébként ide nem harcolni kellene járni, mert ez nem csatatér hanem hírportál. Írd le a véleményed ha lesz sajátod is végre, és akkor vitába lehet szállni vele. Agyatlanul csak harcolsz, ahelyett hogy végre használnád azt a fura kinézetű kocsonyás valamit, ami a fejedben lötyög és írnál valami értelmeset a gyülöletkeltő, uszító végtelenül buta kiszólásaid helyett. Ha nagyon harcolni akarsz akkor lépj be az ISIS elleni kontingensbe, azzal még a menekültáradat ellen is tennél ha nem kell otthagynijuk a hazájukat a lefejezős barbár állatok miatt. Ha keménykedni akarsz ott lehet bátran. Még még is köszönjük meked. Hajrá hajrá!
Bringás
Legyen ma béke!
A pokol holnap is megvár!
Bringás
@TAdam: Örülnék, ha egy mukkot is értenél belőlem!
TAdam
@Bringás: Nem az a probléma hogy nem értem, hanem hogy nem érdekel a hülyeség. De pont ezt írtam le az előbb, fusd át mégegyszer hátha felfogod.
Csodálkozó
@Bringás: Ugyan milyen jogon kérsz most álszent módon "békét" pont te, a Nagy ViktoriÁnus buzgó csókdosója, aki máskor folyton itt kekeckedsz ("harcolsz")?
Húzz a sunyiba, szarosszájú!
Bringás
@Csodálkozó: Ma megteheted!
Holnap a poklot szabadítom rád szavakkal!
Ma tisztelgek.
Csodálkozó
@Bringás: Teszek én a te verbális poklodra, ostoba majom! Nem vagy te itt több, mint egy kellemetlenkedő gusztustalan makacs piaci légy. Addig dönögsz itt, míg valaki megunja és hozza a légycsapót.
emerencia
Orbán lefizette a születésüktől kezdve kint élő és adót fizető magyar nemzetiségűeket a mi pénzünkön a nem szavazatért. Vagyis a bennszülött magyarok által megtermelt pénzen a külhoni magyarok saját szülőhazájukba irányítanák a magyar határról elűzött menekülőket. Ehhez vajon az ottani honfitársaik mit szólnak?
Kobak
@emerencia: Ezt felfogni arra az intelligenciára lenne szükség, amivel a fidesz hívek nem rendelkeznek.
justhpeter
A mi pénzünkön szegülnek ellen nekünk egy hazaáruló felbujtásával.
Yoda69
@Csodálkozó: Ne valaszolj ennek a tahonak. A legjobb modszer ha levegonek nezzuk, hidd el.
Rózsika Hatházi
@Bringás: 12:02-re. Te mersz békét kérni? Te, aki reggel lesenkizel, délre rádjött a békegalamb? Te álszent farizeus!
Rózsika Hatházi
@Bringás: Ja, és milyen a sötétfekete könny? Van világosfekete is?
És hol volt a gyászod Eszterházy halálakor? Göncz Árpád halálakor? Ja, hogy ők nem fityisz nyaloncok voltak? Sztem a Somló sem az volt. Tavaly meghalt Sztankay István, Avar István és te sötétfeketébe burkolóztál? A glória a fejeden ki van Sidolozva?
Bringás
@Rózsika Hatházi: Ma békét kértem! Csak ma!
Bringás
@Rózsika Hatházi: Ha nem sírtál még fekete könnyeket, mit tudsz?
Bringás
@Csodálkozó: Ma békét kértem! Csak ma!
Ma a tenyerem mutatom az öklöm helyett!
Holnap harc, ma nem!
TAdam
@Bringás: Inkább ne is mutasd magad. Se a tenyeredre, se az öklödre nem vagyunk kíváncsiak, se másodra. Ha lenne értelmes hozzászólásod bármihez is akkor nem lenne ez az ellenállás. Minden nap olvasom a Propit, néha hozzá is szólok, de legalább a saját véleményemet írom le, nem csak a szokásos lózungokat engedem el amit a Tóni épp kitalált a bűnsegédeivel. Erőlködsz itt mint valami szorulásos, és mindenki látja hogy csak a sz*r jön belőled, ne is számíts addig másra. Harcolsz, de amolyan óvodás ki ha én nem szinten pont úgy ahogy a Fidesz brancs, ami igencsak szánalmas. Egyik is másik is. Néha sajnállak is hogy beveszed a hülyeségüket és a hazudozásaikat (ezért is írok választ erre-arra hogy érezd a törődést) és hogy ez az egy örömöd marad hogy elismétled a propagandát, .
Csodálkozó
@Yoda69: 17:45

Szeretném levegőnek nézni, de egy okádtató büdös FING.
Csodálkozó
@Bringás: Ha befognád végre a szarhabzsoló mocskos pofád és nem itt lebzselnél folyton, rég béke lenne, bérfirkász!
moareka
Mikor vágják mát pofán ezeket Tőkéstől, mindenestől a románok? Nem elég, hogy itthon szítja az agyatlan tömeget, még ott is nyomja, az erdélyi, vajdasági bérenceit meg fizeti ezerrel, itthon meg a beteg meghal a kórházban, a kisgyerek az iskola lépcsőházában tornázik, ami meg van még ebben az országban, azt szétlopják ők...
...és Kósa még azt meri nyilatkozni, hogy megszünt a korrupció, mikor jattolni kell mindenkinek az ő városában20%-ot, ha egy üzletet nyitni akar...mocsok hazug, tolvaj,banda az ájvékolós álkeresztény aggastyánjaival együtt...
simmering73
Lassan írom le, hogy a biciklis is megértse: nem me-gyünk el sza-vaz-ni!
babp1982
@Bringás: Inkább a pofácskádat mutatnád picinyem:-))
babp1982
@Bringás: Te idióta szopógép meddig fogod ezt a Somló trükköt játszani? Nem vagyok hivatott Somló Tamás nevében beszélni,de te undorító féreg remélem a család rád borítja az asztalt,mert ez már halott bgyalázás amit te itt művelt tetűfészek ,patkány fideSS bérenc!
babp1982
@TAdam: Az ISIS ellen harcoljon? Ez egy gyáva kis bérnyalonc patkány fióka,hova gondolsz,hogy harcoljon? Hátul sunyiba uszítani,mint hitler pajtás,meg a társai,de amikor szemtől szembe kéne akkor lapítanak menekülnek mint a Felcsúti nagy G...! Csak úgy mellékesen a felcsúti caucescut ott is utálják rendesen,csak menjetek el és kérdezzétek meg a fausiakat,még köpnek is ,ha meg hallják a nevét:-))
babp1982
@TAdam: Áááá nem érti,mert nincs mivel:-))
babp1982
@Bringás: Na mi ma fene te vagy a patás?:-))) Gondoltam,bár az ördög tisztességesebb náletok,ha a poklot hozod az nem is lesz borzasztó! Inkább a pokol mint ti :-))
babp1982
@Rózsika Hatházi: Somló nem volt fideSS nyalonc soha ismertük és nem szerette ezeket a tetveket!
Bringás
@simmering73: Lassan írom, hogy megértsd: M I V A G Y U N K T Ö B BE N!
Bringás
@Csodálkozó: @TAdam: Egy nap tűzszünetet kértem, amit nem adtatok meg!
Sötét lelketek mocskos pocsolyája önmagáért beszél!
Ilyen a liberáliSS!
Csodálkozó
@Bringás: Már megint itt bugyogtatod a szart magadból, bérnyalogány?!
magyarbakancs
@Bringás: " Lassan írom, hogy megértsd: M I V A G Y U N K T Ö B BE N!"
Nagyon rossz a meg fogalmazásod.

Lassan írom, hogy megértsd: M I LOPUNK LEGTÖBBET! Ezt kellet volna írnod.
silber13
@Bringás: 09:58-ra: Ne hazudj! Mert megkaptad!A nagy többségtől megkaptad, nem mindenkitől de az mások dolga. Ergo megkaptad, még a Somló Tamással kapcsolatos baráti viszony füllentése ellenére is!
Rózsika Hatházi
@Bringás: Tegnap 18:06. Ha bánat ér, te nézed a könnyeid színét? Ez a sötétfekete könny, álszenteskedés. Ma. 10:29-re. A lassan írom, nagybetűkkel, plágium! Én írtam neked, ha akarsz nézz utána mikor. Te jössz nekem a süket dumával, hogy nincs önálló gondolatom, csak másolom a véleményemet másoktól? Ki vagy te, egyáltalán? Mert, ha te vagy orbánviktor, vagy valamelyik alteregója és itt trollkodsz, legalább megtudod a többség véleményét. Ha, pedig nem vagy rá kíváncsi, kérlek keresd fel a 888.hu oldalt! Gfodorggábor szívesen lát. A gfodorggáborban, a második gé, a halmazállapotát jelenti, nem elírás, elütés.
Rózsika Hatházi
@babp1982: tegnap 20:08. Nem is feltételeztem róla . Azért írtam, hogy szerintem, sem volt az.
Bringás
@Rózsika Hatházi: Újra kezdődik a harc!
Rózsika Hatházi
@Bringás: Miért? Találtál lekaszabolható szélmalmokat? Jó bajvívást!
Rózsika Hatházi
@Bringás: Ja, elfelejtettem, holnap nem érek rá veled bajvívni. A kardom service-ben van fenegetés céljából. Tudod, garanciális.
Rózsika Hatházi
@Bringás: Egyébként, a Somlót eltemették tegnapelőtt, vagyis csütörtökön. A Kozma utcai temetőben. Zsidó temetőben. Olyan temetőben, amit te, meg a társaid legszívesebben leköpködnétek. Ne cigánykodj már! A te mély gyászodra itt senki sem kíváncsi. nem a cikkhez tartozik! Ne zokogd tele ezt az oldalt! Más is sajnálja Somlót, sőt más halottainkat is (igen, hál istennek a fityisz még nem sajátította ki magának a jogot, hogy kit kell és nem kell meggyászolni) mégsem folynak a sötétfekete könnyek a monitorból. Esetleg próbálkozz a temetkezési vállalat honlapján!
Bringás
@Rózsika Hatházi: Miért nem a hüvelygombáddal küzdesz?
Csodálkozó
@Bringás: Szégyelld magad, büdösbunkó okádék patkány, FUJJJ!
Bringás
@Csodálkozó: Mikor a patkányok megcincognak, én szégyenkezzek?
Csodálkozó
@Bringás: Annyi eszed sincs, hogy szégyenkezz, te bűzlő szarkupac.
Bringás
Be kell olvasni ennek a bűzlő uniónak!
Nem ehhez csatlakoztunk!
Rózsika Hatházi
@Bringás: Nem akartam bántani anyádat, mert nem tehet róla, hogy az jött ki belőle, ami 9 hónappal azelőtt bement. Lehetett volna körültekintőbb is. Azért, maradj a realitás talaján! Én egyszer sem foglalkoztam a te túrós cerkáddal, kérlek te se foglalkozz az én hüvelygombámmal. Megoldom Canestennel. Paraszt!
Rózsika Hatházi
@Bringás: Egyébként. Tudtad? A gomba kezelhető, de a te halmazállapotod reménytelen.
Csodálkozó
@Bringás: Idióta seggfej, takarodj a Führereddel Azerbaltánba, mi maradunk Európában!
silber13
@Bringás: 08:20-ra! Hogy lehet valaki ekkora paraszt mint te!!!Azt hiszem, most nagyon messze mentél!!
kukac50
Az uniónak egy fillért sem kellene adnia, ameddig Orbán és bandája el nem takarodik!
Tódor
Azok pofáznak akik már megdöglöttek volna, még a nyálat is az úniónak kell kikotorni a szájukból, mert annyira impotensek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.