Donald Trump republikánus elnökjelölt adócsökkentést ígér dolgozó családoknak és vállalatoknak egyaránt.  A republikánus elnökjelölt a detroiti Gazdasági Klubban elmondott beszédében fejtette ki elképzeléseit az amerikai gazdaság állapotáról. Mint fogalmazott: "meg akarja lódítani" a gazdaságot, hogy "Amerika ismét gyarapodjék".

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ugyan mar, az osszes amerikai elnok belengeti az adocsokjkentest, mi tobb: nemcsak ok, de MINDEN leendo elnok- es miniszterelnok jelolt ezzel a trukkel operal, mert tudja, hogy az emberek semmifele adot nem szeretnek fizetni. ES? trumpika, ennyire futotta? Amellett, hogy iszonyatos nagy bunko vagy, raadasul meg fantaziatlan is. Menj haza es tedd boldogga a hazudos felesegedet, masra ugysem vagy kepes...
prime777
@karma1: Van pár amerikai ismerősöm, barátom.
Pár hete beszélgettem az egyikkel.
Ő teljesen Trump párti, pedig egy nagyon jó ember.
Igazi patrióta.
Szeretem, kedvelem őt.
Ő azt mondta Trump fog győzni,és Amerikának rá van szüksége.
Ha Hillary nyer jöhet hamarosan a harmadik VH.
Hát nem tudom mi lesz,de azt mondtam neki,hogy Trump veszteni fog.
Erre kérdezte miért gondolom ezt?
Én meg azt válaszoltam neki,hogy mert a mi miniszterünk Orbán,teljes mellszélességben kiáll Trumo mellett.
Na most az pedig tény,hogy aki mellé ő valaha odaállt az mind elbukott.
Hehe.
karma1
@prime777: Nagyon erdekes, amit mondasz,mert annak ellenere, hogy Hillary sokkal szimpatikusabb itt, a deli felteken, sokan nem orulnenek, ha o lenne az uj , plane noi president. Viszont trump sem a megoldas, az is biztos. trump kvalitasai pontosan megfelelnek egy jol mukodo business es penzgyartas felteteleinek, de az USA elvezetgetesehez azert ennel sokkal tobb kell. Raadasul populista, mindig azt mondja, amit a nep hallani akar, viszont tudja, hogy az egy eleg nagy baromsag, es a felszolalasa utan 10 perccel az ujsagirok kerdeseire teljesen mast mond, lehet, hogy pont a sajat gondolatait, ami peldaul mar nekem is szimpatikus. De a tomeg elott hangsulyozza a migransellenesseget, a nok szerepet a fozokanal es a szuloagy fontossagat, a polgarok szabad fegyvervasarlasat, stb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.