A pozsonyi uniós csúcs előtt egy nappal Dánia, Svédország, Finnország és Norvégia eljárást kezdeményezett Magyarország ellen, mert nem akarunk befogadni tőlük bevándorlókat – közölte Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter a Magyar Nemzet keddi számában.

Az Európa Tanács októberi ülésén a kormányfők hivatalosan is tárgyalnak a bevándorlás szabályozásáról,

jelenleg azonban duma és szép szavak vannak, és közben osztják-szorozzák a bevándorlókat – fogalmazott a miniszter.

Hozzátette: Svédország, Németország és Ausztria már jelezte, hogy vissza akarja küldeni a bevándorlókat Magyarországra.

Emlékeztetett: a pozsonyi csúcs része volt annak megbeszélése is, hogy a migráció ügyében milyen irányba mozduljanak el az országok. Kimondták, a határvédelmet meg kell erősíteni, de ez nem jelent garanciát arra, hogy kevesebb lesz a befogadandó bevándorló. A miniszter rámutatott: az irány a lényeg, és abban Magyarország egyetért Szlovákiával, Csehországgal és Lengyelországgal.

A letelepedési kötvénnyel kapcsolatban elmondta: nincs nemzetbiztonsági kockázata és nem merül föl annak a veszélye, hogy bűncselekményt elkövető vagy azzal gyanúsítható emberek volnának a vásárlók.

A kötvény célja, hogy gazdasági befektetőket vonzzon Magyarországra – tette hozzá.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eszegfu
"A letelepedési kötvénynek nincs nemzetbiztonsági kockázata" -- ezt tényként állapitotta meg Lázár János, majd a mondat következő része feltételes módban: "büncselekményt elkövető vagy gyanusitható emberek volnának"... mármint a kötvényvásárlók. 1 mondaton belül szerintem ellentétes gondolat. Ha nincs nemzetbiztonsági kockázat, akkor ezek feddhetetlen erkölcsü emberek, nemcsak feltételezni kellene...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Szókrakész
Az ő térképükön nem létezik Görögország, vagy Olaszország?!?!?!
Vagy szerintük azok nem EU, vagy Schengen tagok?!?!?!
Az Oroszország felől érkezettek miatt miért nem fenyítik be Putyint?!?!?!
Hellcat
@Szókrakész: Ne vegyél erre mérget...Lézerjani szájából én erre az infóra nem adnék sokat...kezd széthullani a szavazás, minden eszközt bevetnek idehaza, hogy el ne bukjon a dolog...
Szókrakész
@Hellcat: Tudom, hogy már nagyon izzadságszaga van.
De én a kinti hírek, infók alapján ítélve elutasítom a nyugat mai napig, az utolsó másodpercig történő kvóta erőlködését.
Juncker és Merkel is össze-vissza beszél.
Már nem tudják mit mondjanak,hazudjanak, hogy nehogy a talpuk alatt fütyüljön a szél, de viszont a kvótát továbbra is erőltetik, mert a kenyéradóik, bankárkaszt, multik, Soros azt parancsolja nekik.
nevemnick
,,A pozsonyi uniós csúcs előtt egy nappal Dánia, Svédország, Finnország és Norvégia eljárást kezdeményezett Magyarország ellen, mert nem akarunk befogadni tőlük bevándorlókat" - mondá Johannes
Megy a duma ezerrel a népsavazás - megfélemlítés - érdekében.
eszegfu
"A letelepedési kötvénynek nincs nemzetbiztonsági kockázata" -- ezt tényként állapitotta meg Lázár János, majd a mondat következő része feltételes módban: "büncselekményt elkövető vagy gyanusitható emberek volnának"... mármint a kötvényvásárlók. 1 mondaton belül szerintem ellentétes gondolat. Ha nincs nemzetbiztonsági kockázat, akkor ezek feddhetetlen erkölcsü emberek, nemcsak feltételezni kellene...
justhpeter
Remélem nem csak kacsa a hír. Ideje megrendszabályozni ezt a csürhét.
Béla333
Csak kiprovokáljuk a kizárást. A külső pálya még biztosítva van, de már dolgozunk azon, hogy ez se legyen.
Putyin már vár bennünket!
Hellcat
@Szókrakész: Ugyan...visszafordult minden...rájöttek ezek is, hogy sokkal xenofóbabb itt mindenki mint gondolták. Nézd meg a britteket, hála a kis szavazásnak a kint dolgozo lengyeleket és magyarokat (akik tényleg gazdasági bevándolrók) köpködik le. Már a V4ek maradéka is azt mondja, hogy fölös a szavazás. Csak a fidesz nyomja tőből a hazugságot...levélben szavazás ellenézi tag nélküli bizottságok...parancsra plakáttépés, "javított" kézikönyv a számláló bizottságnak, a cigányok és a baloldali települések megfenyegetése. Vona megmondta ha annyira fontos lett volna a dolog akkor bele kellett volna írni az alaptörvénybe ők támogatták volna...innentől mondom azt, hogy nincs értelme...nem szabad elmenni szavazni...azzal csak a fidesz állpotfelmérését támogatod.
Hellcat
@Béla333: Ha kiprovokálná akkor előadhatná itthon a nagy mártírt akit kizártak mert egyedül ő gondolkodott helyesen.
Béla333
@Hellcat: 08.17-re
A "nagy mártírt" majd akkor adhatja elő, ha a kizárás után százezrek kergetik ki az országból őt is meg a bandáját!
Szókrakész
@Hellcat: Az, hogy huzaVona mit mond, nem hat meg.

Egy köcsög jellemtelen cukiságpolitikus, közben Iránnal, Oroszországgal, ...kokettálnak, onnan kapják a fizetésüket, milliárdokat sikítanak állami pénzekből, míg odadobnák az országot az új KUK-nakű, Monarchiának.
Szókrakész
@eszegfu: ""A letelepedési kötvénynek nincs nemzetbiztonsági kockázata" "

A pénznek nincsen szaga.
Abból hogyan szimatolnák ki, hogy van-e kockázata?!?!?!
Hellcat
@Szókrakész: Nem az a lényeg ki mondta hanem hogy mit. És amit mondott az nagyon igaz volt. Megy a nagy kampányolás meg fenyegetőzés..Ne kockáztassunk!! szavazz nemmel. Erre mondta, hogy akkor miért nem írták alaptörvénybe? Miért adták meg annak a lehetőségét, hogy elbukjon a szavazás, hogy érvénytelen legyen? Adú ászt adnának vele az EU kezébe. Nem szeretem a jobbikot de ha ésszerű dolgot mondanak azzal kár vitatkozni.
Hellcat
@eszegfu: 18ezret meg már beengedtek...mint kiderült silány átvizsgálás után...ha 1 átjuk akkor több is átjuthatott. Arról nem is beszélve, hogy mi lesz vissza kell fizetni a kötvényt.
eszegfu
@Szókrakész: Nálad a pont, nincs mese!!!
Szókrakész
@Hellcat: Én már nem kínlódnék a kvótacirkusszal.
A nyugati trend is azt mutatja, hogy bukott a migráncsbetelepítő politika minden országban.
Az eddigi haza- és EUáruló politikusok(nyugati,keleti) mind mennek a levesbe, aztán Hágába.
Hellcat
@Szókrakész: Nem is kínlódnak már. Csak idehaza :)
Szókrakész
@Hellcat: Azért hallgasd meg Junckert 1 hete, 5 napja, 2 napja, ...
eszegfu
@Hellcat: Hát ez az! Ha 18 ezret beengedtek 2 év alatt (a törvény 2012. évi és 2014. augusztusáig csak 1102 db-ot értékesitettek), akkor naponta 24 kötvényvásárlót kellett volna ellenőrizniük...ennek megvalósitása elképzelhetetlen lelkiismeretesen! A rendőr szakközépiskolába jelentkező fiatalokkal pl. tesztet iratnak, majd kimennek környezettanulmányra a családhoz, meg a szomszédokhoz. A harmadik országbelit ilyen "egyszerü" módon nem lehet átvizsgálni, nyilván több időbe is kerülne.
Hellcat
@Szókrakész: Ezt írtam én is hogy megfordult itt minden...Merkel is meggondolta magát.
Hellcat
@eszegfu: hát igen...rogánék jól meggazdagodtak rajta...ha a kötnyévt meg vissza kell fizetni majd mutogatnak másra.
Tekla
Akinek kell, küldjön értük csapatszállítókat és vigye haza , simizgesse őket ! Milyen kínzás végig hajtani lábon ,mint a vágó marhát hajdan . Ide nem kérjük és jogunk van ,azt beengedni az országunkba ,akit akarunk .
Mind, a milliárdos nagyságrendet nem tudjuk befogadni. Túl szaporodtak, törvényszerűen pusztulnia kell a feleslegnek ,ez az élet felülírhatatlan biológiai törvénye.
kemeati
@Tekla: Figyelted hol regisztráltak 370.000 migráns az EU határán???
Tekla
@kemeati: Nem találtam meg ? Ugye nem itt ? a többiek mit csináltak , azon kívül, hogy fikázták a kerítést ?
Eriksson
@kemeati: Hát a Benelux államok és Németország, meg a skandinávok nem regisztrálhatták őket, legfeljebb a hozzájuk ejtőernyővel érkezetteket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.