Mindössze 9 hónapja szolgál a hősies olasz rendőr, aki Milánóban agyonlőtte a berlini merénylet elkövetőjét – írja az Index.

Luca Scatá és társa, Cristian Movio péntek hajnalban igazoltatták Anis Amrit, azt a férfit, aki kamionnal hajtott a berlini karácsonyi vásárba, 12 ember halálát okozva ezzel.

Amrit egy rutinellenőrzés miatt állították meg, igazolványa helyett azonban fegyvert rántott elő, és vállon lőtte a 36 éves Moviót. A 29 éves Scatá ekkor szolgálati fegyverével, két lövéssel leterítette a terroristát.

A fiatal rendőrnek azóta már rajongói oldala is van a Facebookon, ahol követelik, hogy részesüljön kitüntetésben, és a világ hősének nevezik. Szülei is kinyilvánították, mennyire büszkék fiukra.

Az olasz miniszterelnök külön gratulált: bátor, profi és ügyes rendőrnek nevezte Scatát. Matteo Renzi, a volt miniszterelnök pedig még azt is kiírta a Facebookjára, hogy szerinte az olasz rendőrök a legjobbak a világon.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Gecisztánban már tábornok lennél öcsém...feltéve, ha személyesen ismered a hibbantat, mint Hajdú-tek Jónás!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kissé felnőttem
Eszementek!! de tényleg miért kellett őt feltenni a világhálóra. céltáblává lett, a családjára senki nem gondol. . más lett a világ pedig békét akart Ő is .
Peller Anikó
@kissé felnőttem: ez azért van mert nincs megtorlás. Olyan megtorlást kellene felmutatni amitől elmenne a kedvük a vallagaggbártól. Annak a humanitárius gondolkodásnak vége amivel remekül lehetett kormányozni hatvan évig. A banya ránkeresztette az agymosottak millióit akikbe beleverték az iszlámot és az ajatollák útmutatását, menj öld meg a fehérembert mert azok úgyis mindhülyék és foglaljátok el hazájukat vegyétek el javaikat.

Minek szaporítanátok tele az üres és sivár sivatagot amikor ott van Európában a kánaán, semmit nem kell tennetek csak menjetek oda és a hülyéje még tapsikol is nektek.

Aztán ha már ottvagytok százmillióan akkor vágjátok el a torkukat, bulldog karácsonyt.
kissé felnőttem
A Hozzászólóknak Békés Boldog Karácsonyt Kivánok
Szókrakész
Tehát egy még nem beavatott ifjopnc végzett vele.
Még nem képezte ki az illumináti, hogy ácsi!
Őt nem szabad!!!
Ö a mi emberünk!!!
Szókrakész
@Peller Anikó: Ráadásul bizonyítottan babyboom van, amióta a migráncsok beözönlöttek Németországba.
kissé felnőttem
@kissé felnőttem: Bocsánat az olvasókat kifelejtettem

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.