Theresa May a jogállamiság tiszteletben tartására kérte Ankarát, majd vadászgépek fejlesztéséről kötött üzletet. Az MTI híradása szerint a brit miniszterelnök a Recep Tayyip Erdogan török államfővel folytatott szombati megbeszélését követően kijelentette: „Törökországnak tiszteletben kell tartania az emberi jogokat és a jogállamiságot a tavaly júliusi meghiúsult puccskísérlet után”. May hangsúlyozta, büszke arra, hogy országa kiállt Törökország mellett demokráciájának védelmében, jelenleg azonban fontos, hogy Ankara fenn is tartsa azt az emberi jogok iránti kötelezettségek teljesítésével és a jogállamiság fenntartásával. Mayt, akinek miniszterelnökként ez az első hivatalos útja Törökországban, Erdogan után Binali Yildirim török kormányfő fogadta. A két kormányfő a találkozó után közösen jelentette be, hogy London és Ankara 100 millió font (több mint 36 milliárd forint) értékű védelmi szerződést írt alá török harci repülőgépek közös fejlesztéséről. Az üzletet természetesen az...

Forrás: mno.hu
Feltöltő: lampa laz
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Borzalmas, h ilyen agyalágyult barmok kerülhettek hatalomra mint ez a vén qva is.
Nessy
Hja kérem az üzlet, az üzlet! Elmondják a szép mesét, aztán eladják a vadászgépeket! Ez egyébként mindig így működött, nincs benne meglepő. Amióta lejöttünk a fáról mindig a fegyver volt a lényeg!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.