A lemondási hullámban szinte az összes igazgatásért felelős államtitkár távozott. Lecserélődik az amerikai határvédelem vezetője is.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ugy latszik, vannak meg olyan emberek, akiknek nem tudnak annyi penzt fizetni, hogy korpasodjon a hajuk...
Nemsokara trumpnak is majd ki kell mondania azt a "savanyu a szolo" allitast, miszerint "A parlament (szenatus) mukodik ellenzek nelkul is,.,,.
De akkor jaj a vilagnak...
karma1
Meg par ilyen "ekso"n ", es maris megkerdojelezheto lesz trumpli legitimitasa a kormanyzasban.. Dehat ez benne volt a pakliban...
A venasszony may meg odamegy nyalni egyet gyorsan a varhato nagyobb amerikai importert... Szanalmas... Ha vamkedvezmenyt kapnak is, de a szallitasi koltsegek hatalmasak lesznek a brit arukon, ami miatt megsem lesz erdemes tomegevel importalni az angol arut... Kis szamtan az oreglany reszerol, es maris kiderult volna, hogy megiscsak Europa a megoldas... Rossz lora tettel, kisanyam...
Szókrakész
Mennek a libsi vezetők a levesbe.

Ápdételik az NWO-t.
NWO 2.0 verzió jön.
A neolibsiknek befellegzett.
Adios Amigos.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.