Nekrológszerű méltatás jelent meg róla egy amerikai lapban. A magyar civilek elleni kormányzati támadás lehet a negatív kampányok mesterének egyik utolsó munkája.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Isten nem ver bottal... Raadasul zsido, nekik meg a feltamadas remenye sem adatik meg, csak siman "megter Abraham kebelere"...
Annyian kivanhattak mar neki "jot", hogy fogott is rajta a sok "jokivansag"...
Szoktam embert sajnalni, de valahogy most nem tor elo belolem ez az erzes...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@karma1: Sok haldoklót kisértem a Hospiceban, és akinek sok volt az "elszámolni valója" az nem tudott békében "elmenni".
De talán még lesz ideje elszámolni önmagával, és elfogadni a tettei következményeit. Tudom, nem vagyok komplett ebben a témában. Sajnálom, mint beteget.
lampa laz
@karma1: "Csak azt akartam hangsulyozni, hogy olyan aljas volt, hogy meg a sajat fajtaja ellen is gatlasok nelkul lepett, ez pedig altalaban mar mindennek a legalja szokott lenni..."

Tökéletesen igazad van, mert Hitlert is a zsidók pénzelték, úgy h minden fajnak meg vannak a maguk saját aljas gazemberei.
bakegya
@karma1: megy a temetésre a dakota!-egy füst alatt bemutatkozik a tramplinak-és gondolom puszi pajtiként röpítik vissza!
bakegya
@Nessy: a negatív kampány -tudatos kikezdések alját mint módszert alkalmazó-véleményem szerint a földi ember számára nem tolerálható mások szenvedésének, kirekesztésének játszma
mahinátora volt a pali ugynevezett foglalkozása-de gondolj bele KI BÉREL FEL SOK MILLIÓ DOLLÁRÉRT EGY ILYEN GENNYLÁDÁT.
not me
@karma1: Nem voltál félreérthető.
Tökéletesen elértettem a szándékod.

A zsidók azt hisznek, amit akarnak (és mindenki más is), de mégsem úgy lesz - végül.
Én igazából erre próbáltam rávilágítani.

Bár egyesek szerint, délutánonként más vagyok - egy emlékmás, aki délutánonként még emlékszik a reggeli önmagára nyomokban.

Vagyunk, akik vagyunk...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.