Magyar idő szerint péntek hajnalban három méreginjekcióval kivégezték az amerikai-magyar származású, 35 éves William Morvát az amerikai Virginia államban – a kettős gyilkosságért halálra ítélt férfi csak a kivégzés előtt néhány órával tudta meg: nem kap kegyelmet Terry McAuliffe kormányzótól

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
A leirtak alapján volt alapja a kivégzésnek!
karma1
Bar nem ismerem az ugyet, de kivancsi volnek, hogy amikor egy-egy betorest megszervezett - vagy ha csak egyedul csinalta, de akkor is eltervezte,. hogy mit hogyan fog csinalni -, akkor erre mit szoltak a birosagon? Mar akkor is azzal takarodzott, hogy elmebeteg? Vagy a csaladja allitotta ezt csupan? A hulye vicces kerdes: "orvos latta?",
Szerintem a kormanyzonak elege lehetett abbol, hogy valaki gyilkolaszik, rabolgat, es amikor mindezert szamonkernek, akkor eloall azzal, hogy o tulajdonkeppen elmebeteg, es inkabb a rabkorhaz elmeosztalyan tengetne hatralevo napjait, nem pedig felvallalna a buncselekmenye kovetkezmenyeit... Ki tudja, lehet, hogy mar annyi hasonlo ugyet latott, hogy ez volt az utolso csepp a poharban.
Valahol sajnalom ot, mert ha megis kiderulne, hogy artatlan volt, akkor mar nem lehetne visszaadni az eletet.
De akarhonnan is nezzuk, megiscsak megolt ket artatlan embert.
Csak azert volt hirerteke, mert 56-os magyar leszarmazottja...
1magyar
Akik védték azok is bűnösök, védték a bűnt.
qxy
Én sem adnák kegyelmet. Mi lenne ha az lenne? Kurvára mindegy, mert kegyelmet adnak? megint ölök azt kész? Na ez a jó. Csináltad, ez jár érte és kész. Kérem, ez nem Magyarország.
sokanvagyunk
Ártatlan emberek ezrei halnak meg az orrunk előtt, talán nem egy bűnözőért kellene hangját hallatni a gittegyletnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.