Június közepén az zárójel is foglakozott azzal, hogy Macron új francia államfőnek a közélet erkölcsösebbé tételét szolgáló csomagja többek között megtiltja a kormánytagoknak, parlamenti képviselőknek a rokonok alkalmazást. A javaslat célja az érdekellentétek megszüntetése, az átláthatóság erősítése, a további botrányok megelőzése.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Akkor bizony kuszaszem szaztagu rokonsaga igencsak pofra esne, de nem kaphatna allast polt felesege sem kuszaszemnel, es meg sok keresztbe-alkalmazas nem lenne megvalosithato.
Hajra, Macron, Te vagy az igazi! ...:o)) (Mikor lesz nekunk egy Macronunk?)
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/04/RTR3YEZ5-1024x535.jpg
Orbán Viktor és Orbán Gáspár 2014. július 13-án a futball világbajnokság döntőjén Rio de Janeiróban, a Maracanã Stadion díszpáholyában.
Ez Magyarországon nem fordulhat elő. Egyszerűen nem értjük a korrupció szó jelentését és nem értjük, hogy vannak olyan normák egy demokratikusan működő társadalomban, amelyeket be kell tartani. Nálunk nem ügy, ha a miniszterek elnökének lánya az Operaház királyi páholyába szervez osztálykirándulást, vagy éppen Bahreinben tárgyal a franc tudja, kinek a nevében. Nálunk az sem ügy, hogy a miniszterelnök fia apucival együtt szurkolt Rio de Janeiróban a focivébé döntőjén. Nem, nem a közönség soraiban, ahová bárki vehet jegyet (akinek telik rá), hanem a díszpáholyban, ahová kizárólag magas tisztséget betöltő politikusok kapnak meghívást – például Angela Merkel – és ahová nem szokás elhurcolni a családot.
És akkor ezek a piti ügyek ahhoz képest, hogy az Orbán nevű veje hogyan férhet állami tenderek közelébe, hogy a legfőbb ügyész felesége hogyan dolgozhat a jegybank elnöke mellett, hogy a jegybank elnökének szeretője hogyan dolgozhat a Magyar Nemzeti Bankban és annak alapítványaiban, ráadásul a testvére és az anyja is innen kapja/kapta a fizetést. És nem
beszéltünk arról sem, hogy mi módon lehet Szájer József – ha emlékszünk, Szájer írta az
alaptákolmányt az iPadjén – felesége az Országos Bírói Hivatal elnöke és így tovább
и так далее...
kokopelli
@karma1: - a liberális ugye hogy jó csávó! :--)
A kons. Trampli is lyukrafutott a gyalázatos bókjával a libsiknél! :--)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.