Kanada - Botrányos felvétel került fel a világhálóra, ahol egy láthatóan zavarodott nő, minden ok nélkül bántalmazza a kutyáját. A videón látni, ahogy a nő elkezd veszekedni az állattal, majd folyamatosan arra utasítja, hogy hagyja abba, amit csinál. A kegyetlen gazdi ezután ütni kezdi a szerencsétlen jószágot, aki többször is felnyögött fájdalmában, mire valaki odalépett, és rászólt a nőre, hogy azonnal fejezze be az állatkínzást.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
peterkelemen
@Peller Anikó: Nyilvánvalóan én vagyok a beteg és nem te, aki védelmezi az állatkínzókat. Takarodjál már a picsába!
GeoCravker
@peterkelemen: Nem kellene kivégezni. Az önmagában nem büntetés. Pár perc...

Egyébként nem fura, hogy az utóbbi időben egyre több ilyen hír kerül ki...???
Nyugodtan tekinthetjük egy előzetes tudatimmunizálási akciónak.
Hogy ősszel, amikor a Fidesz által beigért nyílt összetűzések lesznek, már a gárdisták/kopaszok gründolta pogromszerű jeleneteken is vállvonással tegyék sokan túl magukat.
Desischado
@Peller Anikó: Miért beteg?! Talán mert nem bírja az ilyen férgeket?! Te barátságosan hátbaveregetnél egy állatkínzót? Mert ami engem illet, ott döglene meg a kezem között! akkor én is beteg vagyok? Dögöljenek meg ugyanolyan kínok között, mint amit ők okoztak az áldozataiknak! Remélhetőleg nem tartod embernek őket, mert én a magam részéről kikérem az összehasonlítást! Ne védd már a védhetetlent!
Peller Anikó
@Desischado: nem egészen érted amit írok, pontosabban egyáltalán nem. Egyetlen állatkínzót sem védek.

Tkp azokat védem akik letépik a macska fejét vagy megölik a kutyát, amivel csupán rövid (nek tekintett) szenvedést okoznak nekik.

Mert ha nem tenném akkor az egész emberi fajt gyilkosnak kellene tekintenem, mivel az állatokat nagyüzemszerűen öljük.

Valójában azoknak szólnak e tárgyú bejegyzéseim, akik elvakultan gyilkolnának egy egy macska vagy kutya sorsa miatt, pedig csak beteg vagy szerencsétlen emberek állatkínzásáról van szó.

Ezért állítom, hogy ha nem kínozza az állatot hanem simán letépi a fejét (mivel ezt tesszük milliószámra az állatokkal) akkor minden rendben van a macskavédők szerint.

Mert micsoda aljas szemforgatás lenne azt állítani, hogy a nagyüzemi állatgyilkolás rendben van, csak a macskagyilkolás nincs rendben. Vagy kutya.

Viszont kínozni tilos, ez evidens. Soha nem állítottam, hogy kínozni kell az állatokat. például ostorral hajtani lovat.
Desischado
@Peller Anikó: Írod: "beteg, szerencsétlen emberek..." Röviden, te nem vagy normális. Ezek nem emberek, nem szerencsétlenek! Betegek, agyilag, az igaz!
Peller Anikó
@Desischado: akkor mi a problémád? De igen, emberek és szerencsétlenek. És betegek agyilag. Mit nem értesz?

Nem kell túllihegni egy macskát, mert neked személy szerint az kedves. Amikor megfogod az egeret egérfogóval vagy ragasztóval akkor legalább akkora lelki sérülést okozol neki.

És fel sem fogod, mert az egér (és számtalan más állat) nem annyira kedves neked mint a gyilkos macska. Gyilkos igen, mert megöli a cinkét, gyíkot, egeret, amit csak el tud kapni.

Jaa, hogy ez neked nem fáj.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.