Egy sötét színű BMW-vel hajtottak az éppen a 2015-ös terrortámadás miatt gyakorlatozó fegyveresek közé. A francia főváros északnyugati peremén fekvő Levallois-Perret polgármestere a BFMTV-nek elmondta: a jármű egy szűk zsákutcából hajtott ki és hirtelen, nagy sebességgel rohant bele a laktanyájukat éppen elhagyó katonák csoportjába. "Minden kétséget kizáróan szándékos támadásról van szó" - mondta Patrick Balkany. Franciaországban folyamatosan magas fokú riadókészültség van érvényben, miután az utóbbi két évben több mint 230 embert öltek meg iszlamista ihletésű támadásokban - emlékeztet az atv.hu. A legutóbbi merényletek, illetve merényletkísérletek kifejezetten a francia biztonsági erőket vették célba Párizs jól ismert, jelképes helyszínein: a Champs-Élysées sugárúton, a Louvre közelében, illetve a Notre Dame katedrálisnál.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Megint valami tetves arab...persze nem sajnálom a franciákat...megérdemlik,ők édesgették magukhoz ezt a söpredéket!!!
36
@durbincs: A bankoknak, maffiának mindegy, hány halott és ki "állítja elő", csak legyen aki hitelt vesz fel, és mivel az európai, nem szül gyereket, a néger és a muszlim igen, majd ők vesznek fel hitelt, és/vagy az adott ország, ami eltartja őket. Itt a pénz számít, a hitel és a kamatos kamat nem az emberélet.

Az olaszok, most kapkodnak, de sajnos késő. Befeketedtek.
Párom, olasz származású és akivel otthon csak beszél telefonon, nem azt panaszolja, hogy feketék, vagy hogy honnan jöttek, hanem azt, hogy erőszakosak. Visszaélnek minden lehetőséggel. Olasz városok egyre több utcája egy közép-afrikai város, koszos, szutykos utcájához hasonlítanak.
36
@durbincs: Magyarország? Itt is a hitel és a kamat beszél, hisz ismét tele a TV reklám vegyél fel hitelt! felszólításokkal.(Ugyanúgy az agyamra mennek, mint a jobban teljesítünk szöveg.) A kormány is felvett hiteleket. Fejlesztési bankosokat, kínait, oroszt, most kelet felé adósodunk el. Az is csak adósság.
36
@durbincs: A négerét is mi, fehérek fizetjük meg, hisz mi dolgozunk. Aztán majd gyorsan megdöglünk. Majd a magyar eü. segít. Ha már nem fizeted a sárga csekket, tepsi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.