Miután lefújták Louis C. K. legújabb filmjének amerikai premiervetítését, a New York Times közzétette azt a cikket, amelyben öt nő vall arról, hogy a humorista a jelenlétükben maszturbált. 

A New York Times cikke Dana Min Goodman és Julia Wolov vallomásával indít. Ők egy 2002-es esetet idéznek fel, amikor is Louis C. K. chicagói hotelszobájukba invitálta mindkettőjüket, majd ott meztelenre vetkőzött, és a szemük láttára maszturbált.

Louis C. K. nőket kért meg arra, hogy nézzék végig, ahogy maszturbál

Fotó: Jason Merritt/Getty Images

A cikkben Abby Schachner is arról beszélt, hogy egy telefonhívásuk közben a humorista önkielégítést végzett. Rebecca Corry pedig egy 2005-ös esetet idézett fel, amikor Louis C.K. egy televíziós műsor felvételén kérdezett rá arra, maszturbálhatna-e előtte. A nő elutasította a kérést.

Az ötödik, névtelenül nyilatkozó nő a kilencvenes évek végéről származó sztorit osztott meg a lappal. A The Chris Rock Showban dolgozott együtt a humoristával, aki többször is arra kérte, nézze végig maszturbálását. Az akkor húszas éveiben járó nő belement abba, hogy C. K. saját irodai asztalán elégítse ki magát a jelenlétében. 

A humorista nem reagált a vádakra. 

A rágalmazások miatt Louis C.K. új filmjének New York-i premiervetítése elmaradt. A humorista péntek este Stephen Colbert műsorának vendége lett volna, de azt a szereplését is lemondta.

Forrás: hvg.hu, New York Times

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.