Az ENSZ Emberi Jogi Bizottsága csütörtökön felszólította Magyarországot, hogy lépjen fel a politikusi gyűlöletbeszéd ellen, melynek célkeresztjében a kisebbségek, a többi között a romák és a muszlimok állnak. A bizottság felszólította Magyarországot arra is, hogy vonja vissza azt a törvényt, amely lehetővé teszi a rendőrségnek az illegális határátlépők kitoloncolását anélkül, hogy menedékkérelmet nyújthatnának be. Emellett a testület szorgalmazza, hogy a kormány utasítsa el az úgynevezett Stop Soros törvénytervezetet, amely felhatalmazná a belügyminisztert, hogy nemzetbiztonsági kockázatra hivatkozva betiltson migránsokat segítő civil szervezeteket. A bizottság aggodalmát fogalmazta meg amiatt, hogy romák, muzulmánok, migránsok és menekültek elleni gyűlöletbeszéd hatja át a politikai vitákat Magyarországon a médiában, az interneten és egyebek közt kormány által pénzelt kampányokban is. Az ENSZ-testület nemzetközi egyezménybe ütköző, határozatlan idejű fogvatartásnak minősíti,...

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ibn Said
HELP! ENSZ megtámadni Magyarország!!!
Akarni hogy Magyarország integrálni cigányság, és akar 1000000000000000000 migráncs idetelepít!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ibn Said
@Pálinkás Pál: Mi az "libsik" nem tud jól magyar nem érteni.
Aki Én
@ibn Said: Akik nem akarják válogatás nélkül halomra ölni a muszlimokat, és akik kritizálni merik a rezsimet. Már mint nem az én rezsimet, hanem az orbán-féle rezsimet.
ibn Said
@Pálinkás Pál: Én várni válasz, de akkor Te sem tudni mi az...

Én gondol Te liberálist akar írni (azt tudni mi), csak nem érteni mi baj ha én lenni liberális, Te lenni keresztény-demokrat!? Vagy lenni más. Nem kell mindenki gondolni ugyan az, de kell mindenki tisztelni egymás! Én nem szidni Téged mert gondolsz mást mint én! Te miért teszed!?
Erre tudni választ?
havasigyopár
Pedig a "LOKÁL"-t még nem is olvasták. Azt a rengeteg hazugságot, amit abban leírnak gyomorforgató.
Kookas
te jössz szargyártó mikor támadunk?bazdmeg!!
1magyar
Javasolnám a magyarországi romáknak, azonnal induljanak Németországba védelmet kérni!
Havi 400 ezres segélyért, ingyen német nyelv tanulásért, szuper lakásért.
Bolondok lesznek a cigányok ha ezt a ragyogó alkalmat nem használják ki és nem hagyja itt az összes az országot!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.