A férfi egy közösségi oldalon kérdezte, hogyan enyhítse bűntudatát. Nem tudta feldolgozni a lelkiismeretfurdalást az a gazdi, akinek cicája akkor halt meg, amikor ő épp aludt. Úgy érezte, fel kellett volna ébrednie, és tenni valamit azért, hogy kedvence ne érezze egyedül magát halála pillanatában. Egy közösségi oldalon, névtelenül tette fel a kérdést, hogyan kezelje bűntudatát, és teljesen ismeretlen emberektől olyan válaszokat kapott, amikre talán nem is számított.

Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
@CsipkeRózsa: :( mégis megható. A macskák csak olyan ember mellett alszanak akiben 100% megbíznak, a gazdi közelségének igénylése a feltétlen bizalom és a szeretet jele.Én is azt mondom, mint az egyik hozzászóló: a cica csöndben, boldogan örökre elaludt a gazdi mellett. Teljes cicaélete volt. Senki ne tudja meg milyen az amikor betegség következtében "altatni" kell. Annál szörnyűbb nincs. Akkor inkább így.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.