Demonstrációkat tartottak többek között Párizsban, Marseille-ben, Strasbourgban és Toulouse-ban is. Több ezren vonultak Franciaország nagyvárosainak az utcáira, amivel a klímaváltozások elleni intézkedéseket szeretnék sürgetni. A tüntetők egyébként a nemrég lemondott környezetvédelmi miniszter, Nicolas Hulot mellett is kiálltak. Demonstrációkat tartottak többek között Párizsban, Marseille-ben, Strasbourgban és Toulouse-ban is.

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Csak mondom: európai + polgári + demokrata!! =))

Miközben nálunk legfeljebb Orbán alfelének lefetyelésére állnak ennyien sorba! =))
tulipan
Ludas Matyi
Hat igen. Sorry, tudom, hogy ez nem ide tartozik, de csak ugy fel füllel emlitenem meg. A 60-as evek gyereke vagyok. Bejartam az USA-t, Canadat, Angliat, Nemetorszagot eltem kint 40 evet.
Mivel belefaradtam a hajtasba, gondoltam az utolso 30 evemet nyugodtan fogom a szülöföldemen Magyarorszagon leelni. Hat ecsem. 1 eve vagyok itt, de pakolok es vissza megyek akarhova is nyugatra. 1 even belül többet hazudtak nekem itt, többször csaptak, többször loptak meg mint a 40 ev alatt nyugaton. Nem hogy fejlödött az orszag a 60-as evekhez viszonyitva, de nem latok külömbseget a magyarok, romanok es az arabok, törökök között egy hajszalnyit sem. Ugyan az a beallitottsag, ugyan az megbizhatatlansag, ugyan az a trehanysag. Sem közlekedesi, sem eletviteli fegyelem. Null. Tudja az Orban elvtars ,hogy mit csinal. Tudja az Orban elvtars, hogy a magyarok 99 %-a birka es ugy is kell banni velük. Ha levaltjak, vagy Sem 4 ev, vagy 5 ev mulva ,szarik bele. Mig ti eheztek, lerongyolodtok addig ö röhög rajtatok es mint többszörös EUR milliomos elvezi a hatralevö eveit. Igazan sajnalom, hogy a magyarok nem elöre hanem vissza fele hanyatlottak. Szegyen!!!
thumb_up

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.